23948sdkhjf

Fritz Hansen mærker nu alle møbler

Tidligere oplyste møbelproducenten Fritz Hansen, at man, i forbindelse med Politiets efterlysning af serienumre på designermøbler, kun mærkede de mest eksklusive møbler som Svanen og Ægget. Nu arbejder virksomheden på at mærke alle møbler med et serienummer.
Møbelproducenten Fritz Hansen har indtil nu kun sat serienummer på Svanen, Ægget og møbler, designet af Poul Kjærholm. Men efter Politiets opfordringer sætter møbelproducenten nu ”stelnummer” på alle møbler.

Pressechef Jan Helleskov hos Fritz Hansen siger til dagbladet Børsen, at man på sigt, når produktionsprocessen er blevet tilpasset, vil påføre alle møbler stelnummer.

- Vores produktionsproces har gjort, at vi ikke bare kan sætte nummer på møblerne, men fra 2006 begyndte vi at gøre det på de dyreste modeller. Det har vi fået rigtig god feedback på. Men indtil for ganske nyligt har vi vurderet, at produktionsmetoden er for vanskelig at ændre på alle vores design. Men nu vil vi undersøge mulighederne, så vi fremover kan sætte nummer på alle produkter, siger Jan Helleskov til Børsen.

Et serienummer eller stelnummer vil gøre det langt lettere for politiet at identificere tyvekoster og bringe dem tilbage til rette ejermand.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094