23948sdkhjf

Skandinavisk Group sælges

[i]Skandinavisk Holding, der ejer Skandinavisk Tobakskompagni, vil sælge den tabsgivende møbelkoncern Skandinavisk Group.[/i]
Skandinavisk Holding står overfor at afhænde møbelkoncernen Skandinavisk Group, skriver Børsen tirsdag. Møbelkoncernen har gennem en længere årrække været stærkt tabsgivende, og nu vil tobakskompagniet ikke længere poste penge i møblerne.

Undtaget er dog de eksklusive Fritz Hansen Møbler, der ifølge Børsen får lov til at blive. Skandinavisk Group er ifølge formand i Skandinavisk Holding, Børge Munch Ebbesen, langsigtet ejer af Fritz Hansen, der har sorte tal på bundlinien på trods af de vigende konjunkturer, der nu betyder, at de øvrige møbelselskaber i Skandinavisk Group sælges.

Fritz Hansen A/S er undtagelsen, når Skandinavisk Holding sælger Skandinavisk Group.Salget af møbelselskaberne i Skandinavisk Group skal ske i et forstandigt tempo.

- Vi afhænder i et forstandigt tempo, så vi bevarer så mange værdier som muligt. Men det skal ikke have lov til at løbe i årevis, siger Børge Munch Ebbesen til Børsen.

Det bliver formanden for bestyrelsen i Skandinavisk Group, Ole T. Krogsgaard, der skal forestå afhændelsen, som i øvrigt ikke må betyde tab for kreditorerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062