23948sdkhjf

Vil fortsætte trods konkurs

Herning Køkken- og Møbelland A/S har drejet nøglen, men ejerne forventer at fortsætte driften af selskabets butik i et nyt setup.
Efter fire år med underskud måtte Herning Køkken- og Møbelland A/S i slutningen af september dreje nøglen om, og den 2. oktober blev selskabet erklæret konkurs i Skifteretten.

Direktør Bjarke Hansen fortæller til Herning Folkeblad, at selskabet har udeståender til leverandørerne for omkring 1,4 mio. kr. Den samlede gæld er ca. 2 mio. kr.

- Det er ikke noget, jeg er stolt af, og jeg har siden tirsdag i sidste uge ringet rundt til leverandører for at fortælle om situationen, siger han til avisen.

Herning Køkken- og Møbelland har stået bag butikken Haus i Herning, og Bjarke Hansen regner med at kunne fortsætte ved at købe værdierne ud af konkursboet. Han hæfter sig ved, at salget i år ligger cirka 30 procent højere end sidste år, og det danner grobund for en vis optimisme.

Butikken på Poulsgade i Herning holder stadig åbent, og indtil en løsning er på plads, vil penge fra salg således gå til boet og dermed i sidste ende kreditorerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125