23948sdkhjf
Del siden
Annonce

gå-hjem-møde omkring brugerdreven innovation - METODER d. 26.11 kl. 17.00-19.15

Netværk for Forskningsbaseret brugerdrevet Innovation (NFBI), CBS og Udviklingscenter for Møbler & Træ (UMT) har fornøjelsen af at byde velkommen til et utroligt spændende gå-hjem-møde

Brugerdreven innovation – METODER

præsenteres af Axel Rosenø, ph.d. og adjunkt på Copenhagen Business School (CBS), hvor han arbejder i det erhvervsrettede Center for Virksomhedsudvikling og Ledelse.

Axel har specialiseret sig i følgende to områder:
1.          Metoder til brugerdreven innovation med fokus på at afdække ikke-erkendte og uopfyldte behov og derved skabe inspiration til udvikling af banebrydende produkter og ydelser
2.         Organisatoriske og ledelsesmæssige principper for banebrydende innovation i etablerede virksomheder

Axel arbejder som konsulent for større virksomheder med fokus på forbedring af innovationsevnen indenfor de to ovennævnte områder. Han er også aktivt engageret i at holde foredrag, seminarer og workshops.

Axel har undervist i strategi på CBS Executive MBA siden 1996, hvor han har ansvaret for innovationsfaget. Han har i denne forbindelse modtaget flere priser som ’teacher of the semester’.

Axel har modtaget støtte til udvikling af viden om metoder til brugerdreven innovation fra Program for Brugerdreven Innovation.

Kom og hør mere omkring METODER til brugerdreven innovation mandag den 26.11. på Aleksandra Instituttet, Åbogade 34, 8200 Århus N. Vi starter med lidt spiseligt og netværk kl. 17.00 og foredraget starter kl. 17.15.

Tilmelding
Senest fredag den 23. november 2007 på www.nfbi.dk eller til
Betina Simonsen
Udviklingscenter for Møbler og Træ
Tlf.: 9616 6200
E-mail: Betina@moebelcenter.dk


Lifestyle & Design Cluster
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26927722

Send til en kollega

0.031