23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RAUKANTEX lite til inventar med LED-belysning

RAUKANTEX lite møbelkanter er beregnet til plader med LED-belysning og kan anvendes til baggrundsbelysning i fx restauranter, hoteller, køkkener og bad.

RAUKANTEX lite tager udgangspunkt i magic 3D kanter, som giver en tredimensionel effekt ved at kombinere en transparent overflade med dybde og mønstre. Når LED’en tændes, bliver lyset transmitteret igennem det transparente område af kantbåndet og skaber således en behagelig og imødekommende stemning. LED-båndet kan desuden anvendes i letvægtsplader.

For at få baggrundsbelysning i møbelkanterne, skal der fræses et 2 cm dybt hulrum ind i en 38 eller 50 mm tyk spån- eller MDF-plade. Derefter indsættes et LED-bånd (eventuelt et RGB-bånd) i hulrummet. Overfladelaget skal minimum være 8 mm på hver side af hensyn til limningen. RAUKANTEX lite kantbånd påføres herefter pladen.

RAUKANTEX lite forvandler ethvert hjørne og enhver hylde til en sand perle med en hyggelig atmosfære takket være den indirekte belysning. RAUKANTEX lite fås i størrelserne 45x2 mm og 54x2 mm i syv designs med en rullemængde på 50 meter som minimum.

For yderligere informationer, kontakt REHAU A/S på tlf. 46 77 37 00 eller R. Riisfort på tlf. 87 47 70 20.

REHAU A/S
Industrivej 51 A
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45149013

Send til en kollega

0.032