23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab kreativt planteværksted i det fri

De lyse dage vækker glæden ved at kaste sig ud i egne blomsterkreationer, der giver liv og stemning i haven. Derfor lancerer Plus nu et praktisk plantebord, der forvandler uderummet til et kreativt omdrejningspunkt for haveentusiasten.

Farverige blomsterkrukker, smukke stauder og spirende stiklinger til bedet. Haveidéerne er mange, men de kan være svære at forene med familielivet i det fri, når boligens uderum mangler et samlingssted for det kreative arbejde.

Derfor bringer danske Plus nu planteværkstedet ud under åben himmel med det nye Cubic plantebord, der hjælper den passionerede haveejer med at holde styr på pottemuld, haveredskaber og nyeste blomsterpåfund.

Holder til hele sæsonen
Plantebordet fra Plus er fremstillet i varmgalvaniseret stål, så familiens blomsterekspert får en holdbar arbejdsstation til hele sæsonen. Det hårdføre materiale kræver intet vedligehold, og det robuste plantebord kan derfor stå ude hele året. Samtidig former vind og vejr bordets overflade, så plantebordet får et fint, patineret udtryk, der står som rustik kontrast til terrassens grønne liv.

Når haveentusiasten giver sig i kast med krukker og stauder, byder det 40 centimeter brede plantebord på masser af plads til at boltre sig med pottemuld, stiklinger og planteskeer. Samtidig giver bordets højde på 90 centimeter den helt rigtige arbejdsstilling til havearbejdet.

Dekorativ scene for sommeren
Foruden holdbarhed og god plads har Plus sat funktionaliteten i højsædet og udstyret plantebordet
med en praktisk hylde, der giver plads til redskaber, krukker og vandkande. På den måde er alle remedier altid inden for rækkevidde, og det hyggelige sysleri bliver ikke afbrudt af ture til og fra skuret.

Samtidig har plantebordet håndtag i begge ender, så det nemt kan flyttes rundt efter behov. Placér for eksempel bordet på terrassen ved siden af sandkassen, så ungernes hyggelige leg forenes med haveejerens planteaktiviteter. Eller bring plantebordet ned i haven som praktisk hjælp ved hånden, når bedet skal plantes til.

Når de kreative udfoldelser afløses af en tiltrængt pause i solen, er det oplagt at placere plantebordet i den solrige krog på terrassen eller altanen. På den måde danner krydderurter, blomsteropsatser og farverige spande en dekorativ scene for sommerens hyggestunder.

Vejl. pris
Cubic plantebord i varmgalvaniseret stål: 1.099 kroner

Yderligere oplysninger
Plus’ produkter kan købes i førende byggemarkeder og trælaster landet over.
Find nærmeste forhandler her
Vedr. produkter: Plus kundeservice, tlf. 79 96 33 33 eller www.plus.dk.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310

Send til en kollega

0.062