23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt design bobler af liv og glade dage

Eico lancerer emhættens svar på Fiat 500 i form af Bubble, der er designet af den trendskabende italiener, Stefano Giovannoni

Lidt kreativ italiensk leg med former og farver kan blive et festligt krydderi til det enkle og stilrene danske køkken.
Eico A/S lancerer derfor en ny kuglerund emhætte, der ikke blot kan opsuge osen fra gryderne og panderne, men også puste nyt liv og godt humør i hele køkkenet.

Nyheden hedder Bubble og er designet af den farverige italienske arkitekt, Stefano Giovannoni, der har gjort bløde og runde former til sit særkende og allerede har sat et stilsikkert fingeraftryk på mange danske hjem med sine sjove og festlige figurer og småmøbler.

Bubble er helt sin egen, idet den er rund som en boble og har et charmerende retropræg.
Den er emhættens svar på Fiat 500. Lyset er elegant integreret i designet som en rund cirkel og understreger herved Stefano Giovannonis glade og uhøjtidelige stil. Emhætten har en diameter på 60 centimer og skal kogezonen og ingen risiko for at slå monteres på væggen. Det betyder, at der er god plads ved hovedet ind i den, når man arbejder i køkkenet. Betjeningen sker let og hurtigt via et enkelt touchcontrol på fronten, og som noget helt specielt er det muligt at føre aftrækket direkte bagud gennem væggen, så der kan laves aftræk til det fri med skjult rørføring - altså uden synlig skorsten.

Bubble er produceret af italienske Elica og fås i de tre farver - hvid, sort og silver. Den kan leveres med forskellige former for aftræk - blandt andet bagud, så man slipper for skorstenen. Den vejledende udsalgspris for Bubble i basisversionen er 9.995 kroner.

Firmaet Eico A/S ligger i Brønderslev og har gennem 30 år været en af de førende leverandører til køkkenbranchen. Sortimentet omfatter emhætter, køkkenvaske, armaturer og affaldssystemer, og produkterne kan købes i køkkenbutikker landet over.

Eico A/S
Østergade 118
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11123244

Send til en kollega

0.031