23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny åbningstaler sætter byggerimessen i gang

Det bliver Dansk Byggeris adm. direktør Lars Storr-Hansen, der 13. marts åbner Skandinaviens vigtigste byggevaremesse, TUN BYG 2012, i Fredericia Messecenter/MESSE C. Hermed går startskuddet til fire dages fagmesse fyldt med nyheder fra byggeriet.

På TUN BYG 2012 er klimabyggeri og energiløsninger i centrum, hvilket ligeledes har høj prioritet hos Dansk Byggeri, som ved adm. direktør Lars Storr-Hansen afholder den officielle åbningstale. Oprindeligt blev klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard annonceret som åbningstaler, men grundet en udenlandsrejse måtte ministeren desværre melde afbud til messen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at Martin Lidegaard har været nødt til at melde afbud, men vi ved, at ministeren deler vores synspunkt om, at byggeriet i fremtiden vil komme til at spille en vigtig rolle på klima- og energiområdet. I byggebranchen har vi stort fokus på vedvarende energiløsninger, og det er afgørende, at virksomhedernes erfaringer bliver brugt optimalt. TUN BYG 2012 er det perfekte forum til at sætte fokus på området og til at dele viden samt vise alle de initiativer, danske virksomheder tager for at sikre klima-, energi- og miljøforbedringer, siger Lars Storr-Hansen, adm. direktør hos Dansk Byggeri.

Vindere af klimapriser offentliggøres på åbningsdagen
Som et led i messens grønne fokus og for at fremhæve de mest innovative klima- og energiløs-ninger vil TUN BYG for anden gang danne rammerne for uddelingen af Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris. På messens åbningsdag får tre udstillere, der i særlig grad har gjort en ind-sats på klimaområdet, overrakt en pris af H.K.H. Kronprins Frederik. 13 initiativer er i år nomineret til priserne, og de kan alle opleves på messens temastand for klima, energi og miljø, standnr. A-0620/A-1020.

Om TUN BYG 2012
TUN BYG 2012 afholdes 13. til 16. marts 2012 i Fredericia Messecenter/MESSE C og er åben alle dage kl. 10-17. Fagfolk har fri adgang mod registrering (private ingen adgang). Læs mere på messens hjemmeside www.tunbyg.dk, som indeholder informationer om messens udstillere, herunder listen med de nominerede virksomheder til Byggeriets Klimapriser. Under ”Nyheder” opdateres hjemmesiden løbende med produktomtaler fra udstillerne.

Yderligere information
Adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen - TUN, tlf. 45 80 78 77, pt@tun.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Send til en kollega

0.046