23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TUN har Videncentret med på TUN BYG 2012

Videncentret for energibesparelser i bygninger har i løbet af 2011 uddannet mere end 100 energimedarbejdere i trælaster og byggemarker. Kom og mød Videncentret på TUNs stand ved årets TUN BYG i Fredericiamessecenter/MESSE C.

Når TUN BYG 2012 den 13. marts åbner dørene i Fredericia, er det til en messe, der har større fokus på energirigtigt byggeri og bæredygtighed end tidligere. Både producenter, forhandlere og håndværkere vil få mulighed for at stifte bekendtskab med de nyeste produkter og den seneste viden om energirigtigt byggeri, hvilket forhåbentligt vil sætte yderligere gang i energirenoveringerne.

Det er klart, at mange af de projekter vores branche skal leve af i fremtiden er energirenoveringer. Derfor har TUN i samarbejde med Videncentret for energibesparelser i bygninger udbudt TUNs Energimedarbejderuddannelse Energimedarbejderen. Der er i løbet af 2011 uddannet over 100 energimedarbejdere i trælaster og byggemarker. Det vil give håndværkerne en rigtig god rådgivning og sparringsmulighed, når de henvender sig i trælasterne med deres renoveringsprojekter.

Værktøjer, energiløsninger og gode råd
Kai Borggreen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger er begejstret for årets tema og håber, at mange vil lægge vejen forbi TUNs stand, hvor Videncentret holder til.

- Årets tema vidner om en stigende interesse for energirigtigt byggeri, hvilket er en tendens vi også oplever i Videncentret. På vores stand vil man have mulighed for at få demonstreret de forskellige værktøjer, som Videncentret har udviklet, fx vores BR10 værktøj, som giver svar på hovedparten af de problemstillinger, man kan støde på i det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. Der vil også være mulighed for at dykke ned i et af vores beregningsværktøjer, få en introduktion til vores mange energiløsninger og guides eller få et godt råd om energirenovering, fortæller Kai Borggreen fra Videncentret for energibesparelser i bygninger.

Hvem løber med klimapris, energipris og miljøpris?
Præcis som i 2010 skal der på årets messe findes vindere af Byggeriets Klimapris, Energipris og Miljøpris, som tildeles udstillere, der kan dokumentere energieffektivitet og CO2-reduktion i fremstillingen eller anvendelsen af deres byggematerialer. I alt er 13 produkter og løsninger nomineret til de tre priser. Priserne overrækkes på messens åbningsdag af H.K.H. Kronpris Frederik.

Du kan møde Videncentret for energibesparelser i bygninger på TUNs stand, A-0620/A-1020.

Læs mere på www.tunbyg.dk


Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Send til en kollega

0.032