23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HOLZHER "In House show 2012"

Oplev moderne 5-akset cnc-programmering med software præsentation af ”TopSolid Wood” , automatisering og robotteknik samt fremtidssikret kantlimning med de nye og populære kantmaterialer.

Holzher Nürtingen, Tyskland 27 – 29. September 2012

Torsdag d. 27. September slår HOLZHER dørene op, til tre spændende dage med fokus på moderne 5-akset cnc-programmering med software præsentation af ”TopSolid Wood” , automatisering og robotteknik samt fremtidssikret kantlimning med de nye og populære kantmaterialer. Samtidig vil der selvfølgelig være rig mulighed for, at få demonstreret Holzher´s maskinprogram.

Book en eller flere af dagene 27, 28 eller 29. september og se det bedste inden for plademøbel, inventar og køkkenproduktion med et overraskende effektivt CAD tegne og produktions software.

Holzher vil i forbindelse med udstillingen, invitere til en klassisk Oktoberfest med saltkringle, hvide pølser og fadøl !

Har i lyst til at deltage, så kontakt Slejpner A/S, så er vi behjælpelige med tilmelding til arrangementet, indgangskort, afhentning i Stuttgart lufthavn samt overnatningsmulighed. Vi kan som altid træffes på mobilen.

Erik Heilmann +45 40254023

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116

Kontaktperson

Erik Heilmann
post@slejpner-as.dk

Send til en kollega

0.031