23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCM rundsave - nu med 10 års garanti på rulleborde!

SCM giver nu på sine rulleborde 10 års garanti på alle modeller. Ved bestilling inden sommerferien har vi en kampagnerabat på 20% på ALLE rund- og formatsave fra SCM.

Rullebordet er den mest vitale del i en rund-/formatsav og den der oftest kan give anledning til manglende præcision og de største omkostninger. SCM, der også er verdens største producent af standardmaskiner, giver nu 10 års garanti på sine rulleborde. Pålidelighed og teknologi uden sammenligning.

I 1992 patenterede SCM sit rullebordssystem og mere end 60.000 brugere kan over hele verden bekræfte den store pålidelighed og slidstyrke. Hærdede stålføringer og mekaniske samlinger uden brug af lim, skruer el.lign., betyder ultimativ præcision og minimal justering og vedligehold. Rullebordet har et selv-rense system og føringer er konstrueret så de er beskyttede mod støv og spåner. Dette i modsætning til typiske konstruktioner med hjul der løber på føringer. Tilstedeværelsen af skraber og rengøringsbørster sikrer at føringerne altid er rengjorte, hvilket reducerer sliddet.

Lang garanti til netop nu lave kampagnepriser – ring allerede i dag på 9626 9626 og hør mere..

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.062