23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frøslev Træ er nu også leveringsdygtig i ThermoWood

Som noget helt nyt, kan Frøslev Træ A/S nu levere ThermoWood fra Finland til det danske marked

Danmarks største udvalg
Frøslev Træ A/S har indgået eneforhandlingsaftale med finske SLP, om salg af ThermoWood i Danmark. Dermed bliver Frøslev Træ leveringsdygtig i Danmarks største udvalg af facade- og terrassebeklædning i ThermoWood, med omkring 400 standard profiler samt produktion af specialprofiler efter ønske.
Frøslev Træ er lagerførende i ThermoWood planker, og kan derfor levere færdige profiler indenfor 3 uger. Større projekter bliver leveret direkte fra værket i Finland.

Hvad er ThermoWood?
ThermoWoodbehandlingen foregår under høj varmepåvirkning. Træet bliver udsat for temperaturer på op til 220°C samt damp, der forhindrer at træet bliver brændt og sørger for at træets cellestruktur forandres, så træet bedre kan modstå det barske nordiske klima.
På grund af ThermoWood behandlingen ændres træets naturlige farve, og der opstår en varmere og blødere nuance i træets glød. Træets struktur fremhæves og årerne fremstår meget smukt, hvilket gør træets fremtoning meget luksuriøs.
ThermoWood profiler fra Frøslev Træ bliver produceret af træ, som stammer fra nogle af de bedste finske fyrskove.

ThermoWood er produceret af PEFC certificeret træ og selve behandlingsmetoden er skånsom for miljøet, da den foregår med lavt energiforbrug uden brug af gasser og kemikalier.

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14248331

Send til en kollega

0.047