23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BYGGERI’14 giver tro på et godt 2014

Den 16. udgave af BYGGERI-messen er vel overstået, og med 27.149 besøgende over de fire dage er der stor tilfredshed med fremmødet. Fire velbesøgte dage vækker begejstring hos udstillerne og tro på et forår med stor aktivitet.

Hele 27.149 fagfolk besøgte BYGGERI’14 i MESSE C i Fredericia mellem 25.-28. februar. Arrangørerne, udstillerne og de besøgende melder om en succesrig messe. Det giver tiltrængt optimisme i en branche, som ellers har haft det svært.

”BYGGERI’14 har været en kæmpe succes, og opbakningen til messen har været fantastisk. Der skal lyde en stor tak til alle udstillerne for deres enorme stykke arbejde. Standene har haft et utroligt højt niveau, og der har været masser af ros fra de besøgende. Det giver tro på et godt år for byggeriet,” siger adm. direktør hos Danske Byggecentre Palle Thomsen, der arrangerer messen.

På BYGGERI’14 havde man fint besøg, da H.K.H. Kronprins Frederik torsdag den 27. februar overrakte Byggeriets Klimapriser til Betongruppen RBR, Sundolitt og Saint-Gobain Gyproc. Komikeren Andreas Bo og stadsarkitekten i Aarhus, Stephen D. Willacy, stod for messens åbning.

Stor interesse fra de besøgende
En af de virksomheder, der har kunnet mærke travlheden ved standene er Knauf A/S, som bl.a. leverer gipsbaserede akustiske lofter og vægsystemer.

”Vi har fra første dag mærket stor interesse fra de mange besøgende for de produkter, som vi har haft med på BYGGERI’14. Messen er en rigtig god platform for at skabe værdifulde kontakter og få præsenteret vores nyheder for håndværksmesteren og trælasten. Jeg tør godt allerede nu love, at vi vender tilbage på messen i 2016,” lyder det fra Kim Dahl, der er salgsdirektør hos Knauf A/S.

Også VELUX, der er en dansk virksomhed, som bl.a. producerer og sælger ovenlysvinduer, har haft en succesrig uge i MESSE C.

”Det er gået over al forventning, og vi har haft flere besøgende forbi vores stand end tidligere år. Der har bl.a. været mange positive tilbagemeldinger på vores nye og innovative ovenlysmoduler til huse med flade tage. Det tyder på et spirende og travlt forår,” siger Jesper Salskov, der er adm. direktør hos VELUX Danmark A/S.

Om BYGGERI’14
BYGGERI’14 er Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer. Messen arrangeres af Brancheforeningen Danske Byggecentre, der tæller forhandlere af byggematerialer til hovedparten af de danske bolig- og erhvervsbyggerier. Fagmessen afholdes hvert andet år og blev i 2014 afviklet for 16. gang i dagene 25. til 28. februar i MESSE C i Fredericia. Læs mere på messens hjemmeside: www.byggerimessen.dk

Kontaktinformation:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031