23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fugepistolen ladet med fagligt fokus i Fredericia

D. 1.-4. marts løber Danmarks største tilbagevendende byggevaremesse BYGGERI '16 af stablen i Fredericia.

Med sloganet ”Fagligheden i fokus” har Dana Lim ladet fugepistolen med ammunition til det gode håndværk og står nu klar til at stille skarpt på morgendagens byggeprocesser.

Skandinaviens førende producent af lim, spartel og fugemasse, Dana Lim, er klar til for 17. gang i træk at indtage byggevaremessen BYGGERI ’16, som finder sted den 1.-4. marts i Fredericia. Som altid baserer deltagelsen sig på at ville møde håndværkerne dér, hvor de er – et ønske, som bl.a. har dannet baggrund for Dana Lims messeslogan ”Fagligheden i fokus”.

Fagsnak og popcorn serveret af byggesjak
- Som altid handler det for os om at møde håndværkerne i øjenhøjde. Vi bruger først og fremmest messen som et middel til at vedligeholde og styrke relationen til vores kunder – ikke mindst i kraft af de fantastiske muligheder for at indgå i dialog med messedeltagerne om de udfordringer og muligheder, der præger deres arbejdsliv. Heraf sloganet ”Fagligheden i fokus”, forklarer Dana Lims marketingchef Lars Wulff.

Det faglige fokus fornægter sig med andre ord ikke ved den danske producents faste messestand, hvor de veloplagte medarbejdere bogstavelig talt vil trække i arbejdstøjet og servere popcorn suppleret med fagsnak. Den gode arbejdsstemning understøttes af messeveteranens stand, der er indrettet som en traditionel byggeplads. Alt i alt en række tiltag, der tilsammen skal bidrage til at sætte scenen for fire dages dialog om godt håndværk med de udførende.

Viderefører dialogen med håndværkerne
Vanen tro vil Dana Lim kunne fremvise både nye produkter og kendte løsninger, der optimerer såvel som effektiviserer arbejdsgangen for de udførende. Særligt montagelime samt fuge- og spartelmasser vil indgå i producentens stand-repertoire, der er sammensat med udgangspunkt i mantraet ”Fagligheden i fokus”. Lars Wulff forklarer:

- Hensigten med den konstruerede byggeplads, som vores stand udgør, er at motivere de besøgende til at lægge vejen forbi og prøve kræfter med vores løsninger. Derfor vil vores stand byde på masser af hands-on-demonstrationer af, hvordan man arbejder med produkterne i praksis. Vi vil populært sagt møde håndværkerne i deres rette element og give dem en masse tips, tricks og gode råd, som de kan tage med sig hjem i værktøjskassen.

- Med mere end 85 år i ryggen er vores produktudvikling baseret på en solid forståelse for håndværkernes behov. Det skyldes ikke mindst, at vores udviklingsafdeling arbejder i tæt dialog med markedet om udviklingen af løsninger, der er standardsættende, hvad angår funktionalitet, effektivitet, brugervenlighed og miljø. Derfor kan vi på BYGGERI ’16 præsentere håndværkerne for fuge- og spartelmasser samt montagelime, som letter deres arbejdsdag og løfter kvaliteten af deres resultater, pointerer han afslutningsvis.

Dana Lim A/S
Københavnsvej 220
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49294514

Send til en kollega

0.046