23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tag på Fensterbau med LINDLARSEN

Tag med LINDLARSEN på den stadigt mere populære Fensterbau messe i Nürnberg. Vi gør organiseringen nem for dig, så klik ind på vores website og se mulighederne.

Fensterbau messen i Nürnberg bliver en stadigt stigende attraktion for producenter af døre, vinduer og facadeløsninger i træ, plast, alu og komposit. Her vises den seneste udvikling indenfor profiler, beslag og andre løsninger. Tillige hermed har messen et stort afsnit for maskiner og automatisering, ikke kun til denne type produktion, men også til møbel- og pladeproduktion.

LINDLARSEN deltager med hele sit messeteam i dagene og har bl.a. lavet en række events hos sine leverandører, som der kan læses mere om på www.lindlarsen.com. Leverandørerne viser de seneste nyheder og herunder er bl.a. SCM Group repræsenteret med sine nyeste modeller indenfor CNC maskiner, kehlere og slibere til vinduesproduktion.

Bl.a. vises CNC nyhederne Accord 25 og Accord 50. Seneste er en virkelig heavy duty maskine, med meget høj produktivitet samt mulighed for mange og store værktøjer. Samtidigt er clampsystemet forbedret med større vandring og endnu stærkere fastholdelse af emnerne. Et virkelig bundt af nyudviklinger her.

Ydermere er overfladebehandling i fokus, både med slibning og lakering. Udover hos SCM Group, vises hos CMA og Finiture den seneste teknologi til robotsprøjtning. Komplette anlæg eller opgradering af eksisterende maleranlæg er mulige her.

Til alu-delen og komposit, vises der nyheder til afkortning og profilbearbejdning fra Emmegi og BJM. Emmegi præsenterer bl.a. Phantomatic X3, som er en mindre og kompakt CNC maskine, der ligger i et særdeles gunstigt prisniveau. Herudover den 5-aksede topmodel Satellite XT i en 10 meter version der kan håndtere både komplekse bearbejdninger samt de stadigt stigende krav til længere profiler i større elementer.

Se mere om nyhederne på Fensterbau på www.lindlarsen.com.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.047