23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kampagne på Sjöbergs originale høvlebænke – kvalitet made in Sweden

Så er det nu, at Dorch & Danola har hammer gode kampagnetilbud på praktiske høvlebænke og arbejdsborde fra det svenske kvalitetsmærke Sjöbergs.

Hos håndværkerbutikken Dorch & Danola finder du et stort udvalg af professionelle høvlebænke og solide arbejdsborde til markedets skarpeste priser.

Se hele kampagneavisen på Sjöbergs høvlebænke lige her.

Stort sortiment til lave priser
Blandt de mange gode tilbud finder du Elite 2000 og Hobby Plus høvlebænke. Bænkene er af høj kvalitet med fokus på ergonomi.
Sjöbergs Elite 2000 er producentens topmodel. Bænken er designet af professionelle til professionelle. Høvlebænken er udstyret med en massiv bordplade af bøg og den leveres med ekstra stærke skruestikke.
Hobby Plus er den ideelle bænk for gør-det-selv manden eller kvinden. En robust og fleksibel høvlebænk til en pris, som er til at betale.
Er du på udgik efter et mobilt, bærbart og praktisk arbejdsbord, så er Smart Workstation Pro det helt rigtige valg for dig. Smart Workstation Pro er lige så effektiv som en stor høvlebænk. Den kan bearbejde og opspænde mange forskellige emner, og den kan kobles til Sjöbergs ekstra tilbehør. Den er let at transportere og opmagasinere – Smart og simpel!
Er der også gemt en lille håndværker i dit barn, så er Sjöbergs JUNIOR/SENIOR den perfekte arbejdsbænk for både dig og dit barn.

Svensk kvalitet når det bedst
Sjöbergs har over 90 års erfaring fra træindustrien. I dag er virksomheden en af Europas førende producenter inden for arbejdsbænke, arbejdsborde samt høvlebænke til professionelle, gør-det-selv-håndværkeren og institutioner. Du kan kende et ægte Sjöbergs produkt på sit karakteristiske stempel. Se altid efter Sjøbergs varemærke og du får en høvlebænk, som holder det den lover. 

Se flere gode tilbud på dorchdanola.dk eller besøg håndværkerbutikken på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense.

Kampagnen kører til og med d. 31. august 2016, eller så længe lager haves
Bemærk: Priserne i tilbudsavisen er inkl. moms

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047