23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Festool nyheder 2018

Festool kommer med nogle spændende nyheder til januar 2018, fx nye Bluetooth funktioner, ny glat støvsugerslange og støvsugerne CT 26, 36 og 48 har alle fået et Facelift.

Festool BLUETOOTH teknologi
Festool kommer blandt andet med nye Bluetooth batterier, Bluetooth modul/modtager og en Bluetooth fjernbetjening. Festool Cleantec støvsugere CT 26, 36 og 48 kan nu udstyres individuelt med et Bluetooth modtager modul. De kan så betjenes med Bluetooth fjernbetjeningen på støvsugerslangen og starter automatisk, når Festool 18V akku maskiner med Bluetooth batterier startes.
Derved startes støvsugeren også automatisk, når akku maskinen startes, som du kender fra Festool el-værktøj.

Nye glatte støvsugerslanger med Cleantec adapter
De nye støvsugerslanger er elatiske og har en glat udvendig flade som glider nemt hen over overflader, længere levetid og bedre sugeeffekt.
Og med Festool Cleantec udsugningsadapteren sidder slangen sikkert fast på værktøjet – du bestemmer hvornår slangen skal løsnes – det sker ikke tilfældigt.

Facelift af Festool CLEANTEC støvsugere
Festool støvsugerne CT 26, 36 og 48 får alle et Facelift. Det vil sige at Festool begynder at levere støvsugerne med et nyt forstærket topdæksel SYS DOCK, ny kabeloprulning med smart klapfunktion. Den nye kabeloprulning gør det hurtigt at rulle ledningen op. Og ledningen kan ved hjælp af ny klapmekanisme let tages af igen uden at skulle rulle ledningen ud.
De nye glatte støvsugerslanger medfølger fremadrettet ved levering af næsten alle støvsugere.

Alle nyheder fra Festool kan bestilles til afsendelse primo januar 2018 på www.dorchdanola.dk.

Se alle nyhederne her!

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047