23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Loox5

En ny generation af LED til intelligent lys

Häfeles udvikling af sit eget brand indenfor LED-belysning fortsætter. Seneste version er Loox5 som blev vist første gang på Interzum 2019. Nu er alle nye artikler ved at være tilgængelige så nu er vi klar til at tilbyde både de helt enkle og de mere udfordrende løsninger indenfor belysning.

Udvalget af konvertere er blevet udvidet med højtydende typer som kan trække lange LED-bånd der anvendes i butikker, biblioteker, hoteller m.m. LED-båndene leveres nu næsten udelukkende fra verdens førende producent Samsung, og er derfor af højeste kvalitet hvilket betyder lang levetid med fuld effekt. Plug-and-play-løsninger gør det nemt for slutbrugeren at montere og kræver ikke nogen speciel teknisk viden.

Vi bestræber os meget på at levere kundetilpassede løsninger som tilbyder netop det som kunden måtte have brug for. Hos Häfele Danmark tilbyder vi tillige løsninger med LED-profiler efter mål der er lige til at montere. Så tøv ikke med at kontakte os hvis I skal bruge LED-belysning af høj standard - vi kan næsten alt!

Bliv kunde i vores webshop

Vidste du at du kan bestille varer direkte i vores webshop? Tilmeld dig som kunde og få adgang til at bestille varer lige når det passer dig - nemt og hurtigt.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903

Send til en kollega

0.062