23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alt ekstraudstyr med 50% rabat på SCM-maskiner!

Netop nu og frem til 30 sep. får du alt ekstra udstyr til halv pris, når du køber en ny  SCM snedkerimaskine hos LindLarsen A/S. 

Netop nu og frem til 30 sep. får du alt ekstra udstyr til halv pris, når du køber en ny  SCM snedkerimaskine hos LindLarsen A/S. 

Gælder kun ved køb af ny(e) standardmaskiner! (rundsav, tykkelseshøvl, fræser etc.) 

En del af det ekstra udstyr, som kan fås på eksempelvis en ny rundsav kan være en stor omkostning. Det kunne være digital aflæsning på lineal, touch-skærm i øjenhøjde, styret pallelland eller noget helt andet. Man oplever at der er ekstra features de godt kunne tænke sig, men kan have svært ved at forsvare investeringen i. 

SCM har besluttet at give os noget ekstra rabat på alt ekstra-udstyr, som gør vi i denne periode kan sælge det til halv pris.  

Så står du og mangler en ny tykkelseshøvl med saksebord, som pneumatisk følger høvlebordet, samt godt kunne tænke sig at have spiralkutter i, så er det virkelig mange penge at spare lige nu! 

Det kunne også være en sav, fræser eller noget helt andet. 

 

Ring til LindLarsen og få en snak omkring hvad der kan fås af ektraudstyr til netop den maskine du står og mangler, og et skarpt udforpligtende tilbud. 

 

Mvh LindLarsen A/S 

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.047