23948sdkhjf
Del siden
Annonce

interzum: Häfele fejrer 100 år og sætter spot på nye løsninger

Häfele har masser af nyheder inden for belysning, produktinnovation og funktionelle løsninger på årets interzum-messe i Köln fra 9. til 12. maj.

Når interzum byder hele branchen indenfor, kickstarter Häfele samtidig koncernens 100-års jubilæumsfejring. Men det bliver ikke kun et tilbageblik på de 100 år der er gået. Langt fra. Festligheden markeres i endnu højere grad ved at kaste et kig ind i fremtiden med en række produktnyheder samt nye, innovative løsninger.
 
- For os har interzum altid været en mulighed for international, kreativ udveksling af tanker og ideer. For det handler for os om mere en blot produktinnovationer. Vi ønsker at samarbejde med vores partnere om at udvikle løsninger, der er til størst gavn for fremtidens bolig- og arbejdsmiljøer, udtaler Häfeles CEO, Gregor Riekena.
 hae
interzum finder sted i messecentret Koelnmesse i Köln fra 9. til 12. maj, hvor Häfeles univers kan besøges i hal 7.1, stand C040.
 
Indretning i et nyt lys
Når det gælder belysning, findes der utallige løsninger til både køkkener, møbler og opholdsrum. På årets interzum sætter Häfele ekstra spot på lysets mange muligheder. Her vil virksomheden blandt andet demonstrere Loox-systemets mange funktioner og effekter, skabe stemninger og give eksempler på, hvordan integrationen af lys i rum og møbler løses smart og innovativt – og hvordan belysningen integreres i et større ’smart home’ setup.
 
I Häfele Blackbox showroomet får besøgende desuden mulighed for at opleve belysningens mange muligheder gennem virtual reality.
 
Nyhed: Skjulte beslag – maksimal udnyttelse af pladsen 
interzum byder naturligvis også på overraskelser inden for beslag. Med Free Slim præsenterer Häfele en innovativ, slank og næsten usynlig serie af klapbeslag, der visuelt smelter sammen med møblet. Takket være en patenteret fjederteknologi har det været muligt at udvikle Free Slim i færre varianter, hvilket er med til at forenkle logistikken mærkbart gennem hele værdikæden – fra lagring til udvalg, allokering og kontrolprocesser.
 
- Vi så på et tidligt tidspunkt trenden i retning af beslag, der maksimerer udnyttelsen af pladsen i et skab. Med vores nye klapbeslag sætter vi nye standarder på dette område, siger Gregor Riekana.
 
Se med hjemmefra
Det prisvindende virtuelle showroom, Häfele Discoveries, får en opdatering, og uanset om du tager til messen i Köln eller ser med hjemmefra, får du således chancen for at følge med i produktlanceringerne. I anledningen af interzum vil ”showroom for your pocket” blive opdateret med nye features og oplevelser, og er du forhindret i at deltage i årets messe, sender det virtuelle showroom live fra interzum, så du kan følge med fra distancen – og længe efter messen er slut.
 
Glæd dig også til masser af nyheder inden for kategorierne Office, Micro Living, Home Office Hotel og Caravan.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903

Send til en kollega

0.031