23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Live fra interzum: Oplev højdepunkterne digitalt

Tag med på interzum eller oplev produktlanceringer og højdepunkter fra Häfele digitalt

interzum 2023 i Köln er netop skudt i gang, men årets største branchefest er ikke kun forbeholdt besøgende i messecentret Koelmesse. Häfele, der i år kan fejre 100 år, markerer festligheden med en række produktnyheder og innovative løsninger, som lanceres for øjnene af alle interesserede – uanset om man er med på messen eller følger med fra hjemmet, kontoret eller et helt andet sted.
 
Virtuelle tours
Besøgende på interzum finder Häfeles univers i hal 7.1, stand C040. Alle andre har mulighed for at følge med digitalt og gå på opdagelse i Häfele Discoveries – et brandunivers, der informerer og inspirerer til nye løsninger inden for alle grene af Häfeles sortiment.
 
Få et overblik med highlight tour eller besøg de forskellige temaverdener inden for bl.a. hængsler, micro living, køkken, affaldssortering og ikke mindst den helt nye temaverden om lys, der sætter spot på Loox LED-systemet.
 
Stream højdepunkterne
Følg med hjemmefra, når Häfele live streamer fra messen, dækker de vigtigste højdepunkter og præsenterer nye produkter. Højdepunkter og andre informative videoer vil efterfølgende være tilgængelige i videobiblioteket, så du kan hente inspiration, når som helst og fra hvor som helst.

interzum 2023 finder sted i messecentret Koelnmesse i Köln fra 9. til 12. maj.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903

Send til en kollega

0.047