23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug genbrugslæder i dit næste projekt...

Er du interesseret i overflader, der er produceret af genanvendte materialer? Så kan genbrugslæder måske være det rigtige til dit næste projekt. Læs mere her i vores seneste Produktnyt, hvor vi fortæller om Cohera genbrugslæder, som er fremstillet af restlæder fra blandt andet bil- og fodtøjsindustrien.

Cohera genbrugslæder
I vores seneste Prouktnyt, kan du læse om Cohera genbrugslæder, som primært er fremstillet af restlæder fra bl.a. bil- og fodtøjsindustrien.

Cohera er et fleksibelt og dekorativt overflademateriale, der kan anvendes til møbler, køkkenlåger og andet inventar. Bredden på materialet er 1440 mm. 

Selve materialet
Materialet består overvejende af genanvendt ægte europæisk læder, der granuleres og blandes med naturlatex, der sikrer den nødvendige elasticitet og binder læderfibrene. Dermed opnår man et fleksibelt og dekorativt overflademateriale.

Naturligt fedt og voks gør læderfibrene bløde og smidige – og farvepigmenter gør, at Cohera fås i mange forskellige farver/toner.

Overfladen har en vandbaseret lak, der følger den kvalitetsstandard, som kræves af bilindustrien – og alt i alt opnår man en virkelig slidstærk og smudsafvisende overflade.

Kig forbi riisfort.dk og se mere om dette nye materiale i vores sortiment

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12790015

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047