23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: 3DEXPERIENCE-Platformen ikke "kun" et PDM-system

Efter sommerferien inviterer vi dig til et spændende webinar, hvor du kan opdage, hvordan 3DEXPERIENCE-Platformen ikke blot fungerer som et PDM-system, men også som et kraftfuldt PLM- og Governance-system.

Eksperterne bag webinaret
Webinaret bliver ledet af vores erfarne CAD-teknikere, Andreas Slott Vind og Michael P. Skytte. De vil dele deres omfattende viden og erfaring inden for teknisk dokumentation, simulering, issue management og meget mere på 3DEXPERIENCE-platformen.

>> Tilmeld dig webinaret her <<

Emner på agendaen
Under webinaret vil Andreas og Michael blandt andet dække følgende emner:

  1. Teknisk dokumentation: Lær hvordan du kan effektivisere din dokumentationsproces og sikre høj kvalitet i dine tekniske dokumenter.

  2. Simulering med Simulia/Abaqus: Få indsigt i avancerede simuleringsværktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere dine produkter og processer.

  3. Issue Management: Opdag, hvordan du effektivt kan håndtere og løse problemer gennem hele produktets livscyklus.

  4. Applikationer som xShape, xSheetMetal, xDesign: Udforsk de nyeste applikationer og deres anvendelsesmuligheder inden for design og produktion.

Webinaret afholdes:
📅 Dato: Onsdag d. 21. august 2024
⏰ Tid: Kl. 10.15 – 11.00

Sådan tilmelder du dig webinaret:
Tilmeld dig webinaret via dette link: https://edge-team.com/webinar-platformen-uden-pdm. Sørg for at reservere din plads og få adgang til værdifuld viden, der kan hjælpe dig med at forbedre dine produktudviklingsprocesser.

Hvorfor deltage?
Dette webinar er ideelt for alle, der arbejder med produktudvikling, produktion og teknisk dokumentation. Ved at deltage får du mulighed for at lære fra nogle af de bedste i branchen og få praktiske tips og værktøjer, du kan implementere direkte i din virksomhed.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032