23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SOLIDWORKS genveje - Modtag vores favorit genveje

Hos Edge-Team har vi fokus på at gøre din arbejdsdag nemmere og mere effektiv ved hjælp af SOLIDWORKS' mange muligheder for genveje. Udover at understøtte de mest gængse Windows-genveje, har SOLIDWORKS designet tastaturgenveje med inspiration fra gamernes verden. Dette betyder, at de fleste genveje er placeret på taster, som du nemt kan nå med venstre hånd, mens højre hånd styrer musen.

Arbejder du med CAD-software som SOLIDWORKS, har du sikkert oplevet, hvordan en travl dag foran computeren kan ende med ømme skuldre, arme og hænder. Det skyldes ofte de mange klik og bevægelser med musen, der kræves for at finde de rigtige kommandoer, vende og dreje modeller samt udføre forskellige funktioner.

>> Se alle SOLIDWORKS-genveje her <<

Tastatur- og mus-genveje i SOLIDWORKS

Tastaturgenveje: Du kan finde og tilpasse dine tastaturgenveje under Tools > Customize > Keyboard i SOLIDWORKS. Her kan du se de tildelte funktioner og tilføje nye genveje til ledige taster. SOLIDWORKS udnytter også alle musens knapper for at give dig hurtig adgang til dine mest brugte funktioner.

Anbefalet udstyr: For at optimere din oplevelse anbefaler vi at investere i et godt tastatur og mus. Personligt bruger jeg Logitech MX Keys (tastatur) og Logitech MX Master 3S (mus) sammen med en musemåtte fra 3DConnexion, som forbedrer præcisionen og komforten.

SpaceMouse: 3DConnexion tilbyder også en række hardwareløsninger, som deres SpaceMouse, der giver mulighed for at rotere din model direkte i 3D-rummet. SpaceMouse Enterprise er særligt nyttig, da den har et display, der viser de funktioner, du har tilknyttet knapperne.

Ekstra genvejsværktøjer

Shortcut bars og Mouse Gestures: Når der ikke er flere taster på tastaturet til genveje, tilbyder SOLIDWORKS også Shortcut bars og Mouse Gestures. Shortcut bars kan tilpasses med forskellige funktioner afhængigt af om du arbejder i en sketch, part, assembly eller drawing, og kan tilgås ved hjælp af S-tasten. Mouse Gestures giver mulighed for at tilgå op til 12 funktioner med en bevægelse af musen, hvilket gør det nemt og hurtigt at udføre komplekse kommandoer.

Se mere og download vores favorit genveje

Vi har lavet en detaljeret oversigt over alle standard SOLIDWORKS-tastaturgenveje, som du kan finde her. Hvis du vil se flere tips til at optimere din brug af musen og vores Michaels personlige genveje i SOLIDWORKS, kan du finde dem her.

For nylig afholdte vi et webinar, hvor vi delte tips og tricks til SOLIDWORKS-brugerfladen. Du kan se webinaret her: YouTube link.

Ved at bruge disse genveje og værktøjer kan du gøre dit arbejde både nemmere og hurtigere, samtidig med at du reducerer risikoen for belastningsskader.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031