23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Safelifes nye samarbejde sikrer flere brandsikre køkkener

Safelife har indgået samarbejde med Bøge Storkøkken Aps

Udløber
30. september 2024

Safe Fry har siden lanceringen for et halvt år siden været en succes med installationer i flere køkkener, herunder prominente spisesteder i Aarhus. Systemet tilbyder fleksibilitet, sikkerhed og opfylder forsikringskrav, hvilket har resulteret i øget tryghed og minimal driftsforstyrrelse for kunderne. Safe Fry har vist sig at være en værdifuld investering for virksomheder, der ønsker at sikre deres køkkener mod brandrisici.

Vi har nu fantastiske nyheder at dele! For at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel og sikre, at endnu flere spisesteder kan drage fordel af Safe Fry, har vi indgået et samarbejde med @Bøge Storkøkken Aps.  De vil nu selv stå for installationerne af vores brandsikringssystem, hvilket vil give dem mulighed for at tilbyde endnu bedre og mere fleksibel service til deres kunder. Dette betyder, at brandsikring af køkkener nu kan integreres allerede fra projektplanlægningsfasen.

Vores primære mål har altid været at sikre så mange køkkener som muligt mod brandrisiko, og dette samarbejde er et stort skridt i den retning.

Vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere med at beskytte deres køkkener og fortsætter vores arbejde for at levere pålidelige og effektive brandsikringsløsninger.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Nikolaj Christian Andersen på telefon 21628241 eller via e-mail på nca@safevent.dk

Om Safelife:  

SafeLife ApS fokuserer på aktiv personsikring, især for bevægelseshæmmede og immobile personer, samtidig med at vi tilbyder effektive løsninger inden for forbedring af indeklimaet. Safe Life har igennem årene oparbejdet erfaring, kompetencer og kendskab til problematikkerne og behov inden for området. Vi rådgiver og hjælper jer med at finde løsninger, der imødekommer jeres behov!

https://www.safe-life.dk/

 

 

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605

Kontaktperson

NA
Nikolaj Andersen
nca@safevent.dk

Send til en kollega

0.036