23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REDOCOL - Mærket til tømrer- og snedkerbranchen

Pålidelig kvalitet, praktiske pakkestørrelser og nem håndtering er afgørende, når det handler om forbrugsvarer til snedkere/tømrere. Præcis efter disse kriterier har Ostermann sammensat produkterne under håndværksmærket REDOCOL.

Håndværksarbejde er kvalitetsarbejde. Tilbuddet om kvalitetsrådgivning, -fremstilling og -montering er kun perfekt, hvis slutkunden får et møbel eller et emne, der opfylder kravene til langvarig og bæredygtig brug. Det er ikke mindst de små, fine detaljer i produktionsprocessen, der tæller, inklusive forbrugsartiklerne. Til dette formål tilbyder Ostermann en skræddersyet løsning i form af håndværksmærket REDOCOL til snedkere/tømrere. Sortimentet omfatter over 500 forskellige artikler, som bruges regelmæssigt i ethvert klassisk tømrer- og snedkerværksted. Og der kommer hele tiden nye produkter til. Særligt miljøvenlige produkter finder man i REDOCOL greenline-serien. Du kan finde al information om det omfattende sortiment på www.ostermann.eu ved at indtaste søgeordet "REDOCOL".

Stort udvalg til arbejdsbord- og monteringsarbejde

Produkterne rækker fra lim og rengøringsmidler, møbelgreb og garderobetilbehør til dyvler/plugs, samleplader og slibemidler. Også artikler til overfladereparation samt rengørings- og plejeprodukter er vigtige. Udvalget fuldendes af materialer til emballering og transport af de færdige emner. 

Særligt bæredygtig: REDOCOL greenline

Bæredygtighed bliver stadig vigtigere. Ostermanns kunder kan derfor finde miljøvenlige produkter under REDOCOL greenline-mærket. I øjeblikket er det udvalgte rengøringsmidler, klæbemidler og tape til emballage. Et godt eksempel er rengøringsmidlet REDOCOL Teclinex One For All. Det er udviklet af Ostermann selv og er næsten udelukkende baseret på plantebaserede råmaterialer. Takket være de mange anvendelsesmuligheder (på kantlimemaskinens sprøjteenheder, til overfladerengøring og slutrengøring) kan det bruges til at reducere antallet af konventionelle rengøringsmidler på værkstedet markant og dermed også mængden af farligt gods og omkostningerne til opbevaring. 

Alt fra én leverandør 

Med mærkekonceptet for REDOCOL-produkter understreger  Ostermann sin funktion som pålidelig samarbejdspartner, der ledsager sine kunder hele vejen mod håndværksmæssig perfektion. For at kunne understøtte møbelproduktionen i alle processer tilbyder vi også mange andre artikler til møbelfremstilling, fra kanter, greb og profiler til lys og fastgørelsesteknologi. Og det hele med vores omfattende service: Fra den enkle bestillingsproces og hurtige forsendelse til de skræddersyede møbelelementer, som kan videreforarbejdes straks ved modtagelsen. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.036