23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wimex høster stærk profil til at videreudvikle salgsafdelingen

Som et led i generationsskiftet i Moland Group A/S, har Wimex A/S pr. 1. august 2024 hentet en garvet træmand hjem til havnen, som skal lede og udvikle salgsafdelingen i Wimex.

Udløber
6. oktober 2024

Brian Nissen, der er et velkendt ansigt i branchen og kendt for sit stærke netværk og sin omfattende ekspertise inden for byggematerialer, bliver en stærk kapacitet i Wimex. Brians mange års erfaring i branchen, samt hans indgående forståelse for kundernes behov vil være med til at bringe Wimex endnu tættere på deres kunder. 

En solid baggrund og klare visioner

Brian Nissen har en solid baggrund inden for salg og marketing, seneste som salgs- og marketingchef hos et af landets største trælastproducenter. Han har desuden drevet eget savværk og besiddet nøglepositioner som produktchef og kategorichef i indkøbsafdelinger hos flere af trælastkæderne, hvilket giver ham et unikt indblik i kundernes behov.

Derudover er der en lille entreprenør gemt i Brian og hans naturlige tilgang til udvikling, både inden for produkter og salg, vil være en stor gevinst i virksomhedens fortsatte vækstrejse.

Ansættelsen af Brian er en central del af Wimex’ planlagte generationsskifte og CEO Søren Østergaard, som hidtil har haft det daglige ansvar for salget, vil fremadrettet fokusere mere på produktudvikling, Bon-fire og kunderelationer, samt andre opgaver i Moland Group A/S.

Søren Østergaard udtaler: "Vi er meget begejstrede for at kunne byde Brian velkommen i Wimex. Hans omfattende erfaring og dybe forståelse for god kundeservice passer perfekt i Wimex, og så er Brian den ideelle fanebærer til vores nye Levetidsunivers. Ansættelsen af Brian er et vigtigt skridt på den vækstrejse, Wimex er på, og vi ser det som et kæmpe scoop at få ham med på holdet."

 

Levetid er en levevej

I Wimex er levetid ikke blot en produktegenskab, der beskriver produkternes holdbarhed. Det er også et begreb, der bruges til at definere den tid du får ud af produkterne. Tid til at leve. Produkterne er produceret med dette for øje, ved at de er lette at montere, kræver kun meget lidt vedligehold og består primært at genbrugsmaterialer, samtidig med at de også har en lang levetid. Derfor kan man med ro i sindet nyde livet og bruge tiden på de mere vigtige ting i hverdagen.

Det er en filosofi, som Brian Nissen naturligt træder ind i. Efter et års eventyrlig rejse rundt i Europa i en autocamper med sin hustru, vender Brian nu hjem for at videreføre denne tankegang hos Wimex og ser frem til de nye udfordringer som Salgschef: "Jeg er utrolig glad for at blive en del af Wimex-teamet. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med både nye og gamle kunder og glæder mig til at bidrage til at styrke Wimex’ position på markedet. Efter et år på landevejen er jeg klar til at tage fat på de spændende udfordringer, der venter. Der er masser af gode vækstmuligheder for Wimex – det bliver en ny spændende rejse for mig."

Wimex A/S
Strandvejen 16
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31948827

Kontaktperson

Søren Østergaard
soe@wimex.dk

Send til en kollega

0.047