23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trä & Teknik 2024 : Vellykket præsentation af Ostermanns nye produktsortiment

Fra 3. til 6. september fandt messen Trä & Teknik sted i Gøteborg. Ostermann Scandinavia AB præsenterede på stand nr. C01:22 aktuelle møbelkanter plus gennemtestede og nye produkter til møbelfremstilling.

På den nye kantvæg sås udvalgte kanter fra Europas største lager af kanter. Herunder bl.a. kanter til de nye kollektioner fra Formica, Swiss Krono og Egger. I de nævnte kollektioner ses mange elegante ensfarvede og i stigende grad matte overflader. Også trædekorationerne bliver stadig mere matte og har flere naturlige prægninger. Marmor er fortsat stærkt repræsenteret blandt stendekorationerne. De besøgende på messen havde også mulighed for at opleve de særligt matte møbelkanter med Perfect Mat-overflade. Andre højdepunkter var det store udvalg af kanter i ægte træ og finer.

Perfekt service hele vejen rundt om kanten

Ud over de mange forskellige kanter er det især serviceydelserne, som kendetegner Ostermann. For eksempel leveres kanterne i de mindste mængder – helt ned til en meter. Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16.00, afsendes allerede samme dag. Efter behov kan kunderne også få deres møbelkanter med smeltelim eller nulfugebelægning og i enhver ønsket bredde op til 100 mm. 

Stort udvalg til møbelproduktion 

Besøgende på Ostermanns stand i Gøteborg kunne derudover finde mange andre produkter til møbelfremstilling. Blandt andet aluminium- og plastprofiler plus møbelgreb, grebslister, rengøringsmidler og klæbemidler. I år præsenterede Ostermanns medarbejdere også en lang række nye produkter. For eksempel fås nu også forbindelsesteknologi fra Lamello, fastgørelsesløsninger fra Fischer og adskillige produkter til arbejdssikkerhed i Ostermanns webshop. Derudover er sortimentet netop blevet udvidet med mange artikler inden for emballage og transport. 

Kompetent vejledning

Eksperterne på Ostermann Scandinavia AB's stand gav kompetent rådgivning til alle spørgsmål vedrørende produktsortimentet og de mange services. Messebesøgende, der gerne vil se nærmere på det omfattende sortiment, anbefales at kigge forbi Ostermanns webshop på www.ostermann.eu. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • §  Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046