23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3DEXPERIENCE var et godt valg for Dynelectro

Dynelectro tog fat i Edge-Team med et ønske om at finde et sted at gemme deres filer samtidig med et behov for automatisk nummer generering. Vi satte vores tekniker, Andreas, på opgaven. Der var ingen tvivl om at 3DEXPERIENCE platformen kunne være en løsning for Dynelectro.

Dynelectro henvendte sig til Edge-Team med ønsket om en løsning til filopbevaring samt behovet for automatisk nummersystem. Vores tekniker, Andreas, blev sat på sagen, og hurtigt stod det klart, at 3DEXPERIENCE-platformen var det rette valg for Dynelectro.

3DEXPERIENCE er en cloudbaseret platform fra Dassault Systèmes, der fremmer samarbejde og teamarbejde. Platformen samler datahåndtering, samarbejde og designværktøjer i én brugerflade, hvilket gør den ideel til virksomheder som Dynelectro.

Med support fra Edge-Team har Dynelectro fået hjælp til at navigere i softwaren, når der opstod udfordringer. Samspillet mellem SOLIDWORKS CAD-software og 3DEXPERIENCE, støttet af Edge-Team, har skabt et solidt fundament for Dynelectros fortsatte udvikling.

Men hvorfor har 3DEXPERIENCE fungeret så godt for Dynelectro?

En af de primære årsager er, at platformen opfyldte Dynelectros behov for en pålidelig filopbevaringsløsning. Ved at bruge 3DEXPERIENCE i stedet for at investere i en server, sparede de betydelige omkostninger.

Platformens cloud-baserede struktur gør det nemt at tilgå filer og tilknytte nye medarbejdere. Desuden imødekom 3DEXPERIENCE deres krav om automatisk nummersystem, hvilket blev løst på en enkel og omkostningseffektiv måde sammenlignet med andre løsninger på markedet.

Er 3DEXPERIENCE også relevant for dig?

For Dynelectro har deltagelsen i start-up programmet og implementeringen af 3DEXPERIENCE haft en stor positiv indflydelse på deres daglige drift. Måske kan det samme gælde for din virksomhed.

Efter start-up programmet tilbyder Edge-Team store besparelser på SOLIDWORKS CAD-software i det første år, og vi sikrer den nødvendige support, når behovet opstår.

Hvis du har spørgsmål om start-up programmet eller 3DEXPERIENCE, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032