23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialpaller på mål til sikker transport og opbevaring

Få et alternativ til den klassiske EUR-palle

Har du produkter, som i mål og vægt ikke passer 100 % til en standard EUR-palle? Så bør du overveje at få specialfremstillet paller efter mål. Også selvom den klassiske EUR-palle både er holdbar og nem at få fat på. Men hvorfor risikere, at dit gods kommer frem med transportskader på EUR-paller, hvis det er bedre beskyttet på en engangspalle i specialmål?

En specialdesignet palle er fx aktuel, når du skal transportere tungt maskineri, og når skrøbelige eller skæve komponenter kræver ekstra støtte og stabilitet.

Større specialpaller i træ kan også være en god og mere fleksibel løsning til lageropbevaring end EUR-paller. Hos Koppenbjerg Emballage finder vi den perfekte konstruktion til den transport- eller lageropgave, du skal have løst.

Kort produktionstid på specialpaller 

Træpaller i specialstørrelser kræver ikke, at du bestiller i god tid eller i et større antal, for at prisen er fornuftig. Tværtimod. Koppenbjerg Emballage leverer hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

Det gælder både, når du har brug for en enkelt specialpalle til særtransport. Eller når du har brug for løbende levering af et større antal træpaller til sikker transport eller lageropbevaring af dine varer. Og en specialdesignet engangspalle kan selvfølgelig også håndteres med truck – ligesom en EUR-palle.

Specialpaller i træ er godkendt til eksport

Træemballage er generelt godt for dit CO2-aftryk og lever op til kravene i emballagedirektivet. Fælles for alle pallerne fra Koppenbjerg Emballage er, at de er fremstillet af træ fra FSC®- eller PEFC-certificerede svenske og norske savværker.

Samtidig er alt træet til pallerne varmebehandlet og overholder ISPM15-standarden (IPPC). Dvs. at pallerne er godkendt til world wide eksport, fordi de forhindrer spredning af plantesygdomme og skadedyr. Det gælder i øvrigt også træet til de standardpaller – EUR- og DS-paller – som Koppenbjerg Emballage også er leveringsdygtig i.

**
Koppenbjerg Emballage er specialister i træemballage til sikker transport med skib, fly eller lastbil. Vi rådgiver om dimensionering, materialer og holdbarhed og kender alle risici og sikkerhedskrav undervejs. Al emballage er fremstillet af træ fra FSC®- eller PEFC-certificerede svenske og norske savværker og er godkendt til eksport – world wide.

Koppenbjerg Emballage A/S
Stærmosevej 36
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37262404

Kontaktperson

Peter Rosendahl
Indehaver
+45 31354300 pr@koppenbjerg.dk

Send til en kollega

0.031