23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kanter med metaloverflade skaber møbler med merværdi

Sølv. Guld. Rustfrit stål. Spejlblank, mat eller børstet… Møbeloverflader i metaloptik sikrer trendstærke blikfang på møblerne. Ostermann leverer hurtigt og pålideligt de matchende kantløsninger.

Metaloverflader tiltrækker altid blikke. I modsætning til for blot et par år siden benytter man i dag som regel ikke metallooket over hele fladen, men som nøje doserede detaljer, f.eks. på en fritstående køkkenenhed. Den bagvedliggende flade udformes med varm træ- eller stendekoration og/eller matte farver. På den måde opstår et vellykket miks af funktionalitet, design og hygge. Er man på udkig efter matchende kanter til metalliske farver, kan det anbefales at besøge Ostermanns webshop. Her findes ABS-møbelkanter med sølv-, guld- eller stålfarvet, spejlblank, børstet eller mat metalbeklædning. Fordelen for dig: Kanterne er lige så lette at forarbejde som almindelige ABS-kanter og fuldender med sin beklædning af ægte metal pladen perfekt. Et godt tip fra Ostermann-eksperterne er 3D-akrylkanten sølv riflet. Den passer særligt godt til metaloverflader i fin riflet optik. Alle kanter lagerføres hos Ostermann i forskellige bredder og tykkelser og sendes ved bestilling inden kl. 16  allerede samme dag. Du kan se en oversigt ved at indtaste søgeordet "#Highlights10" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu

Til det populære riflede look 

Vi kender allerede det riflede look på fronter med ensfarvede, træ- eller stendekorationsoverflader. Nu er denne designtrend også nået til overflader af ægte træ. Med 3D-akrylkanten sølv riflet har Ostermann en matchende løsning på lager. Kantens basismateriale er akryl, som er beklædt med et dekorationstryk. Med den riflede akryloverflade passer kanten ikke kun visuelt til metaloverfladen, men også hvad angår tekstur. 

Til børstet metaloptik 

Den børstede variant er standard ved metaloverflader. Den er mindre sensibel over for ridser og fingeraftryk og giver et fint lys- og skyggespil. Med nye metalliske farvenuancer og i kombination med valnødde- eller mørkere egedekorationer opstår et nyt, moderne design med "klassikeren". Til brug i møbelproduktionen fører Ostermann tre attraktive møbelkanter i form af kanterne Aluminium guld børstet, Aluminium rustfrit stål og Aluminium sølv børstet. 

Spejlblank eller mat?

De spejlblanke overflader på ABS-møbelkanterne Chrome-optik og Alu Gold Gloss kaster virkelig glans på kanten og dermed møblet. Fronter i dette look kan alt efter smag kombineres med mørke eller lyse træsorter, mørke matte ensfarvede overflader eller blank hvid. Sammen med marmor- eller betondekorationer opnås et særligt luksuriøst udtryk. Er man på udkig efter en matglat kant, anbefaler Ostermann-eksperterne ABS-kanten Aluminium sølv mat. Den kan kombineres med alle farver og dekorationer. 

Stort udvalg til møbelproduktion 

Snedkere/tømrere kan samtidig med møbelkanterne naturligvis også bestille andre materialer til møbelfremstillingen hos Ostermann: Fra greb og LED-profiler, skabssamlebeslag og fastgørelsesløsninger til værkstedsartikler. På den måde spares værdifuld tid i forbindelse med køb og logistik. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032