23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BV Trappen sætter nye standarder med EPD

Hos BV Trappen kan vi kunne meddele, at vi nu officielt har modtaget en EPD (Environmental Product Declaration) for vores trapper. Dette betyder, at vi kan dokumentere miljøpåvirkningen af vores produkter igennem hele deres livscyklus.

En EPD er en tredjepartsverificeret dokumentation, som giver gennemsigtighed i forhold til vores produkters miljøpåvirkninger, herunder ressourceforbrug, emissioner og affald gennem hele produktets livscyklus – fra råmaterialeudvinding til bortskaffelse.


Denne anerkendelse afspejler vores målrettede indsats for at reducere vores klimaaftryk og skabe bæredygtige løsninger til vores kunder. Med vores nye EPD kan vi nu tilbyde en endnu højere grad af transparens og troværdighed, når det gælder miljøvenlige valg inden for trappeløsninger.

Hos BV Trappen arbejder vi hele tiden på at forny os og sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder, både hvad angår design, kvalitet og miljøhensyn. Med EPD’en i hus kan vi nu dokumentere, at vores trætrapper er et af de mest bæredygtige valg på markedet.

Vi ser frem til at bygge videre på denne succes og fortsætte med at tilbyde vores kunder løsninger, der kombinerer æstetik, kvalitet og bæredygtighed. For at vide mere, så kontakt os på https://bv-trappen.dk/

 

BV-Trappen Thisted A/S
Følhøjvej 3
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37349127

Send til en kollega

0.031