23948sdkhjf

Klassikerproducent skifter ud i toppen efter 19 år

Fremover sidder en ny formand for bordenden hos Fredericia Furniture 

I snart 20 år har Niels Hermansen siddet for bordenden hos Fredericia Furniture. 

Men fra 8. august styrer en ny formand slaget hos den familieejede klassikerproducent. 

Det fremgår af CVR. 

Det bliver erhvervskvinden Lotte Franch, der vender tilbage til virksomheden, hvor hun frem til 2019 havde titel af næstformand. 

Fredericia Furniture oplyser, at skiftet sker naturligt i forbindelse Niels Hermansens eget ønske om at træde tilbage som bestyrelsesformand. Han fortsætter dog året ud for at sikre en god overgang. 

- Solid erhvervserfaring

Lotte Franch kommer blandt andet fra flere topstillinger hos blandt andet LEGO, Royal Copenhagen, IC Company og senest administrerende direktør for den tyske porcelænsvirksomhed Rosenthal. 

Ifølge Fredericia Furniture bliver Lotte Franchs "dybdegående kendskab til virksomheden, kombineret med hendes internationale erhvervserfaring" store styrker i bestyrelsesarbejdet, som administrerende direktør og ejerleder Rasmus Graversen ser frem til at tage fat på. 

- Fredericia Furniture har altid fokuseret på at have en aktiv og involveret bestyrelse, der arbejder for at styrke og udvikle virksomheden. Jeg ser frem til samarbejdet med Lotte Franch, som med sin solide erhvervserfaring er den rette til at føre os videre. Samtidig vil jeg gerne på vegne af hele ejerfamilien og Fredericia Furniture takke Niels Hermansen for hans enorme engagement og dedikation gennem de sidste 19 år, udtaler han. 

Rasmus Graversen er tredje generation af Graversen familien, der står i spidsen for Fredericia Furniture. Han overtog stafetten fra den tidligere direktør Kaja Møller i april

Kaja Møller fungerer nu i stedet som næstformand under Lotte Franch. Derudover består bestyrelsen af ejer og anden generation Thomas Graversen, samt to medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094