23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Idemøbler, XL Byg, Linak, Designa, ALC Byggecentrum og Jem & Fix
Ny chef hos Idemøbler i Næstved
Jesper Kjep Rasmussen, 32 år, har overtaget den daglige drift af Idemøbler – lokalt kendt som Svends Møbler – efter faderen Heine Sørensen.

Jesper er udlært i Idemøbler Køge og har senest været butikschef i Idemøbler Glostrup.

Idemøbler Næstved er en af fire privatejede butikker i møbelkæden og har en plan om at udvide arealet med 700 kvadratmeter. Hvornår dette projekt realiseres er dog uvist. Kilde: Ugebladet Næstved).

XL Byg i Faxe bliver proffcenter
Produktgrupper som havemøbler, brændeovne og grill ryger ud af sortimentet for at skabe plads til blandt andet fliser og trægulve. Det sker som en konsekvens af, at kundernes behov har ændret sig, og byggemarkedet sætter fremover øget fokus på byggematerialer og faglighed i forbindelse med byggeprojekter.

- Vi overgår til at blive et XL-Byg proffcenter, hvor netop byggematerialer og byggeprojekter er omdrejningspunktet, siger butikschef Lars Zacho. (Kilde: Faxe Bugten).

Erhvervspris til Linak-boss
Bent Jensen, ejer og administrerende direktør hos Linak, har fået Sønderborg Handels Initapris.

Prisen blev overrakt af formand for Sønderborg Handel, Morten Vestergaard, der blandt andet roste Bent Jensen for hans seneste initiativ om at flytte produktionen af bordben fra Østeuropa og hjem til Sønderborg.

Initaprisen uddeles hvert år til en person, forening, butik eller institution, der har gjort en særlig indsats for erhvervslivet, handlen eller været med til at gøre Sønderborg kendt uden for kommunegrænsen. (Kilde: Ugeavisen.dk).

Kvik Lillebælt i Fredericia udvider
Kvik Lillebælt på Vejlevej i Fredericia har overtaget en del af nabobutikken, hvilket skaber bedre plads til lager, udstilling samt et nyt samleværksted. Det nuværende samleværksted i Kolding flyttes til Fredericia og giver dermed mulighed for at optimere arbejdsgange og logistik.

Kvik Lillebælt er inde i en positiv udvikling, og indehaver Michael Jørgensen er aktuelt på udkig en ny medarbejder til at samle køkkenerne. (Kilde: Elbo Bladet).

Designa Køkken og Bad lukker i Faaborg
Efter fire år har indehaverne Jan og Kim Larsen valgt at afvikle Designa Køkken og Bad i Faaborg. De vil i stedet fokusere på virksomheden JK Ventilation, som de startede i 2012, og som i dag har 50 ansatte.

- Køkkenbranchen har været en fin nok forretning, men detailbranchen er presset, og vil være det nogle år endnu. Ingen kan forudsige, hvornår privatforbruget stiger. Vi er jo entreprenører og har sat meget i søen. Det passer ikke til os at sidde og vente på at tingene skal ske, siger Jan Larsen.

Jan og Kim Larsen har en baggrund i ventilationsbranchen, hvor de indtil 2007 stod bag virksomheden JKL Montage, som på toppen beskæftigede 60 medarbejdere.(Kilde: Fyens Stiftstidende).

ALC Byggecentrum rykker til Kruså
ALC Byggecentrum, som rådgiver om og handler med maling, gulve og køkkener med mere, flytter til Kruså fra Padborg.

Køberen af den tidligere supermarkedsbygningen, Agner Christensen, forventer, at der bliver plads til meget mere end ALC Byggecentrum.

- Men den fylder kun en tredjedel af bygningen, så resten skal fyldes ud med noget andet. Jeg kunne godt tænke mig at leje en del af det ud til en døgnbutik eller noget lignende. Det vigtigste er, at der kommer liv i bygningen og i byen, siger Agner Christensen til JydskeVestkysten.

Ud over ALC Byggecentrum står han også bag blandt andet ALC Tømrer- og Snedkerforretning og ALC Maskinudlejning. (Kilde: JydskeVestkysten).

Jem & Fix rykker mod øst
Tirsdag den 8. april slår Jem & Fix dørene op for et nyt lavprisbyggemarked på Frederikshavnsvej i Hjørring – cirka 400 meter fra det eksisterende, der har sidste åbningsdag den 5. april. (Kilde: Nordjyske).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.47