23948sdkhjf

Sved på panden på møbelfabrik

Skolereformen har givet masser af ordrer, og medarbejderne knokler som aldrig før på møbelfabrikken Vanerum SIS i Middelfart.
Vanerum SIS har for øjeblikket 25 ansatte i produktionen, men på grund af den stigende ordreindgang skal bemandingen nu udvides med en håndfuld ekstra medarbejdere på fabrikken i Middelfart. Det fortæller salgsdirektør Bo Juul Nielsen til TV2 Fyn.

- Jamen, vi har da svært ved at få armene ned i øjeblikket. Vi har fået masser af nye ordre på lærearbejdspladser til næsten alle danske skoler, så vi har rygende travlt lige nu. Lige nu har vi op til tre måneders leveringstid på nye produkter. Det er ærgerligt at vi ikke levere hurtigt, men det er dejligt, at vi har travlt, og at alle mand er i gang på virksomheden, siger han.

Ifølge TV2 Fyn begyndte ordrerne på nye skolemøbler for alvor at tage fart henover foråret, og tillidsmand Tommy Knudsen, der har arbejdet på virksomheden i 23 år, kan ikke huske, at der nogensinde tidligere har været så travlt som nu.

- Vi møder klokken fem om morgenen, og går hjem klokken fem om eftermiddagen, og arbejder også i weekenderne, siger han til TV2 Fyn.

Vanerum SIS er ikke den eneste virksomhed, der oplever stigende aktivitetsniveau som følge af skolereformen. I fredags kunne vi her på Wood Supply berette om Duba-B8, som har indført aftenhold og kørt på fuldt tryk i sommerferien i en forgæves kamp for at følge med efterspørgslen.

Læs artiklen om Duba-B8 her: Skolereformen sætter Duba-B8 under pres
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094