23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bruno Hansen Furniture
Kristian Weber er blevet ansat som administrerende direktør hos Bruno Hansen Furniture i stedet for Henrik Knudsen. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør i Gubi.

Læs også: Bruno Hansen ansætter ny direktør

Davidsens Tømmerhandel
Carl Bladt er ansat som direktør for virksomhedens nye tømmerhandel i Kolding. Han ar de sidste fire år været direktør for Davidsens afdeling i Fredericia, og denne funktion fortsætter han i sideløbende med den nye opgave i Kolding.

Læs også: Davidsen fortsætter ekspansionen

Innovationsfonden
Ture Duvold er blevet ansat som vicedirektør hos Innovationsfonden. Samtidig er Hanne Harmsen blevet ansat som ny chef for talentområdet i Innovationsfonden.

InnovationsFonden har til formål at give tilskud til udvikling af viden og teknologi, herunder højteknologi, der fører til styrkelse af forskning og innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

Inwido AB
Efter fem år i spidsen for Inwido Danmark er Mads Storgaard Mehlsen pr. 1. juli 2015 udpeget som Senior Vice President for Inwido-koncernens Emerging Business Europe (EBE). Han fortsætter som chef for Danmark, indtil en afløser er på plads. Samtidig er Johan Ambuhm blevet udnævnt til vice president Smart Business Development.

Læs også: Dansk Inwido-direktør rykker op i hierakiet
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094