23948sdkhjf

Sønderborg Køkkenet vil have hele branchen med

Direktør drømmer om at gøre nyudviklet hæve-sænke teknologi til standard i køkkenbranchen.
I samarbejde med Linak gik Sønderborg Køkkenet i sidste måned på markedet med sit nye Baselift-koncept, der indbygger hæve-sænke-teknologi i soklen på et køkkenelement.

Umiddelbart et meget stærkt og unikt salgsargument, men hvis man tror, at direktør Johnny Petersen helst vil holde Linaks teknologi på sin egen fabrik i det sønderjyske, tror man fejl.

- Vi ser gerne, at alle danske køkkenfabrikker begyndte at bruge teknologien. Hvis først de store spillere på markedet kommer med, vil efterspørgslen stige, og jo flere folk, der spørger på det, desto flere køkkener kommer vi til at sælge, siger Johnny Petersen til Wood Supply.

Syv år har det taget at udvikle Baselift-konceptet, og Sønderborg Køkkenet har undervejs gjort sig nogle erfaringer, der sikrer et forspring i forhold til de konkurrenter, som nu overvejer at følge trop.

- Vi har erfaringen, som de andre først skal til at opbygge. Vi har uddannet specialister her på fabrikken til at installere det i hjemmene, og vi har etableret en lille teknisk afdeling, der beskæftiger sig med at forenkle monteringen. Vores udgangspunkt er, at det skal være nemt at gå til, det skal være nemt at implementere, og det skal være nemt at forstå. Og hvis der sker et eller andet, skal det være nemt at skifte, siger Johnny Petersen.

Har manglet noget nyt og innovativt
Sønderborg Køkkenet har i løbet af det sidste års tid testet hæve-sænke-køkkenerne hos flere sønderjyske familier, og erfaringerne er positive. Derfor er direktøren også fortrøstningsfuld, når talen falder på markedspotentialet.

- Jeg tror rigtigt meget på det, og det gør jeg ikke mindst, fordi vi i lang tid har manglet noget nyt og innovativt i køkkenbranchen. Ergonomi er kommet meget i fokus de senere år, og vi kommer nu med en løsning, der passer ind i den retning, som samfundet bevæger sig i. Produktet åbner nogle meget spændende perspektiver, siger Johnny Petersen og tilføjer, at det er nu, idéerne skal fødes:

- De første aktuatorer blev udviklet til landbrugsmaskiner. I dag sidder de i senge, skriveborde, tv-møbler og emhætter. Det viser, at når produktet ligger der, så udvikler idéerne sig. Det vi ser her er en mulighed for at udvikle en endnu bredere produktpalet til vores kunder.

Hvor det går hen, er dog endnu for tidligt at sige noget om.

- I første omgang koncentrerer vi os om køkkenøer. Vi har gennemført nogle forsøg med elementer op ad væggen, men vi har ikke tilstrækkeligt med knowhow på det område endnu, siger Johnny Petersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094