23948sdkhjf

Spil og dynamik på terrassegulvet

DLH Nordisk lancerer iDeck terrassefliserne, der gør det muligt at skabe kreative mønstre i træ på terrassen.
Kan det blive lidt for ensformigt at se på pæne lige og parallelle brædder på terrassen?

Så er der nu mulighed for at få lidt mere spil og dynamik på gulvet. DLH Nordisk A/S i Hovedgård lancerer nemlig nye terrassefliser af træ, som gør det muligt at skabe variation og kreative mønstre på terrassen.

De nye ”fliser” hedder iDeck terrassefliser og er en smuk og holdbar løsning på terrasser, havegange, altaner og tilsvarende steder, hvor man ønsker en flot og dekorativ belægning af træ, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

Terrassefliserne kan lægges på næsten alle typer af hårde og plane underlag, og de kan frit vendes på kryds og tværs med hensyn til retningen af brædderne, så der kan sættes et personligt præg med kreative mønstre.

iDeck terrassefliserne måler hver 50 x 50 centimeter og fås i træsorterne bangkirai og ipé, der begge har smukke og varme farvenuancer og en naturlig modstandsdygtighed over for vejr og vind samt angreb af råd og svamp. Holdbarheden er derfor meget lang, og de passer perfekt til det fugtige nordiske klima.

DLH´s nye iDeck terrassefliser kan sammen med iDeck træterrasser og facadebeklædning i hårdttræ købes landet over gennem tømmerhandler og byggemarkeder.

Kilde: DLH Nordisk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078