23948sdkhjf

Fundi Møbelsnedkeri flytter hjemmefra

Samtidig satser indehaver Jacob Winther på, at det kan bære med en lærling.
I 2012 startede Jacob Winther som nyudlært møbelsnedker i et lille værksted på Amager uden varme og vand. Sammen med ni andre, som brugte det.

I de sidste to år har han delt værksted med snedkerfirmaet Treeline i Rødovre. Og nu er han flyttet helt for sig selv i Bagsværd, hvor han har overtaget en pensioneret orgelbyggers værksted.

Det går fremad for Jacob Winthers Fundi Møbelsnedkeri. ”Fundi” er swahili for håndværker, og det er netop rent håndværk, han satser på, og det er især private kunder, han betjener.

- Især par, som er oppe i årene og som gerne vil have noget unikt og mere specielt. Væk fra ting, som bare er billige, men som er tilpasset en lejlighed, nævner han for eksempel.

Og til hans egen overraskelse har interessen også været stor hos yngre familier.

- Jeg tror, at flere gerne vælger at prioritere deres penge og købe noget, der holder til næste generation. De møbler er også penge værd, hvis man vil sælge dem igen. I modsætning til billige møbler.

Det er gået så godt, at han har udvidet staben med sin første lønnede medarbejder, som er en lærling, der kom til i slutningen af 2015.

- Men det er også en satsning, der går ud på, at man kan nå mere, hvis man er to mand i stedet for én. Nogle gange må man kaste sig ud i det og se, om det kan bære med en ekstra medarbejder, og det har vist sig, at det kan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062