23948sdkhjf

Aarhus-opstarter har vokseværk

Design By Dane ved Mikkel Vandborg forlader Godsbanen og får eget lokale.
Travlheden har indfundet sig så meget hos det nystartede designsnedkeri Design By Dane i Aarhus, at stifteren Mikkel Vandborg nu har forladt den iværksætterrugekasse, Godsbanen i Aarhus, hvor han startede i starten af 2015.

Nu er han flyttet ind i nye lokaler i Sydhavnen i Aarhus, der er indrettet til yngre kunstnere og designere. I stedet for at dele 27 kvadratmeter med en anden opstarter, har han nu 27 kvadratmeter for sig selv og et lille lager, der ikke tager gulvplads.

Lige nu har han så travlt med at følge med ordrene på især en stumtjener ved navn Mill, som Mikkel Vandborg har vist frem på både fagmesser og forbrugermesser. Den adskiller sig fra de fleste ved at ligne en gammeldags kornmølle.

- Der har været vanvittig meget fart på, siger han til Wood Supply.

- Vi har solgt meget direkte på messer. Mange har syntes, det var sjovt at købe noget, som jeg selv har lavet. Andre fascineres bare af den, fortæller han.

Bare på det seneste halve år omsætningen mere end fordoblet, fortæller han.

Hans produkter sælges via Livingshop i Holstebro og i Blåvand, webshoppen Unoliving, Tidens Møbler i Aarhus og webshoppen Nordic Designers. Der arbejdes aktuelt på at opnå endnu flere aftaler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094