23948sdkhjf

Nyt firma vil også hacke Ikea-køkkener

Aarhus-firma gør prisbillige moduler snedkeragtige.
Flere firmaer som danske &Shufl og Reform CPH har allerede gjort nye virksomheder ud af at lave unikt design som forklæder Ikeas køkkenelementer.

Også kendt som såkaldt hacking. Man "hacker" et Ikea-møbel, som det populært hedder, når man bruger det anderledes, end varehuset havde tænkt det.

Form Plus med base i Aarhus er den nyeste, der vil lege med. Missionen er at tilbyde fingersamlede træskuffer, som passer i prisbillige køkkenmoduler fra det store svenske varehus.

Den århusianske start-up virksomhed har allerede designet flere låger, som passer til skabe og skuffer

- Vi køkkenelskere er trætte af standard køkkenløsninger, og at se mine kunder lyse op, når de åbner en rigtig træskuffe med fingersamlinger og køkkenlåger med smukke detaljer, er overvældende. Et unikt snedkerkøkken kræver normalvis et budget, der er over de flestes, men drømmen om et snedkerkøkken kan vi opfylde ved at tilbyde snedkerdetaljer som supplement til Ikeas prisstærke køkkenkoncept. Det er dét, der er grundstenen i Form Plus, siger Jesper Lykkeskov, der har grundlagt virksomheden.

Selv har han en fortid hos køkkenvirksomheder som TMK og Designa og er oprindelig bygningssnedker og bygningskonstruktør af profession.

Form Plus køber skuffer, køkkenlåger og bordplader og andre komponenter hos etablerede producenter. Salget foregår direkte til slutkunderne.

- Det vil sige, at vi skærer to led væk, og derfor er vi prisstærke. Vi overvejer dog også at lade indretningsarkitekter forhandle vores produkter, siger Jesper Lykkeskov.

Første mål er at blive et kendt navn i Danmark

- Men Danmark er kun første skridt af en række lande. Vi bygger dette koncept på en måde, så vi virkelig kan udfordre de store køkkenbrand på snedkerkøkkener.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11