23948sdkhjf

PVH Finer udvider aktiviteterne

Ribe-virksomheden, der fremstiller møbel- og gulvfiner, har netop overtaget en fabrik i det nordvestlige Polen. Satsningen medfører en betydelig udvidelse af sortimentet.
Fabrikken har hidtil tilhørt Sabro-virksomheden International Finer og ligger i byen Kozia Gora i det nordvestlige Polen.

PVH Finer har i forvejen produktion på fabrikker i hjembyen Ribe samt polske Bialogard, og med etableringen i Kozia Gora udvides sortimentet, som hidtil har bestået af finerlaminat og finer i fixmål.

Fremover kan PVH således også tilbyde CNC-bearbejdning, produktion af jalousier og påspænding af finer på plader:

- Vi har længe haft forespørgsler på de her ting fra vores kunder. Indtil nu har vi været nødt til at løse visse opgaver med ekstern hjælp, men fremover kan vi klare det hele selv. Konkurrencemæssigt vil vi dermed stå stærkere, siger administrerende direktør Per Vesterby Hansen.

Ingen ændringer på eksisterende fabrikker
Den nye fabrik starter op med 30 ansatte og ligger tæt på fabrikken i Bialogard, som PVH åbnede for fem år siden. Både denne og fabrikken i Ribe vil fortsætte som hidtil:

- Det er vigtigt for os at nævne, at overtagelsen af fabrikken i Kozia Gora ikke får nogen betydning for produktionen på vores fabrikker i Ribe og Bialogard, understreger Per Vesterby.

Tilbage til træet
Finer har de senere år udviklet sig til et nicheområde i Danmark; bl.a. som følge af, at mange møbelproducenter har etableret produktion i udlandet.

- Mange virksomheder er rykket fra Danmark og sydpå, så man kan godt sige, at vi flytter derhen hvor kunderne er, forklarer Per Vesterby om baggrunden for investeringen, som i høj grad også skal ses i lyset af en stærk tro på fremtiden:

- For tiden maler man det hele i hvidt og sort. Vi tror på, at man på et tidspunkt skal tilbage til træet, og det forbereder vi os på, slutter direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078