23948sdkhjf

Genbrugsinteriør hitter: Udvider virksomheden for femte gang

Det er bare seks år siden, at Preben Lind stiftede sit forretningseventyr, hvor han genbruger læder fra blandt andet møbler i nye produkter.

Nu er virksomheden – igen – vokset ud af deres fysiske rammer og gør klar til den femte fabriksudvidelse i virksomhedens korte levetid.

Det skriver Jyllands-Posten Aarhus.

- Vi får over dobbelt så meget plads, og det er der brug for, hvis vi de kommende år skal kunne sælge, som vi håber, siger stifter og indehaver af Lind DNA, Preben Lind.

Han tilføjer, at de nye lokaler i Viby ved Aarhus bliver på 6.000 kvadratmeter og står færdigt omkring indgangen til det nye år.

Ny profil
Virksomhedens profil har også ændret sig løbende, og det er også en af årsagerne til, at de bliver ved med at vokse, fortæller Preben Lind.

- Vi fokuserer ikke længere kun på design til de danske hjem. Vi satser nu også på hoteller og restauranter, hvor vi som noget nyt designer menukort, vinkort, møbler og meget andet. På den måde er vi ikke længere kun et nicheprodukt indenfor interiør, men breder os ud, siger han.

Lind DNA sælger til mere end 50 lande. I 2018 kom virksomheden ud med et resultat efter skat på over 10 millioner kroner.

Kilde: https://jyllands-posten.dk/aarhus/erhver...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062