23948sdkhjf

Butiksinventarproducent spreder sine aktiviteter

Producent af butiksinventar EM Retail Solution i Horsens har frigjort sig fra smykkekoncernen Pandora og fremtidssikret virksomheden med nye brancher.
EM Retail Solution har tidligere stået for design, produktion og udrulning af 500 Pandora-butikker og 1.100 shop-in-shop Pandora-butikker verden over. Nu har man løsrevet sig fra smykke-koncernen og berøres derfor ikke af den polemik, der omgiver Pandora. Det skriver dagbladet Børsen.

Fremtidssikring af virksomheden
Økonomidirektør Anders Nielsen bekræfter over for Børsen, at EM Retail Solution tidligere har hentet en væsentlig del af sin omsætning hos Pandora. Det er dog slut nu, da man har investeret massivt i andre brancher end lige netop smykkebranchen.

- Den aktuelle turbulens omkring Pandora har ingen betydning for os. Vi er ikke længere afhængig af Pandora, selv om vi stadig satser på smykkebranchen. Vi går i lige så høj grad efter at levere til både modebranchen og hele personal care-segmentet i form af eksempelvis optiker- og høreapparatbutikker, siger økonomidirektør Anders Nielsen.

Derudover har EM Retail Solutions etableret en ny projektafdeling, ansat flere sælgere og etableret afdelinger i Kina og USA. Målet er at sprede sig til flere brancher og flere kunder.

Fordobling af omsætning
I 2010 fordoblede EM Retail Solutions sin omsætning til 262 mio. kr. mod 129 mio. kr. i 2009. Samtidig skrumpede overskuddet før skat ind fra 15 mio. kr. i 2009 til 627.000 kr. i 2010.

I 2011 forventer Anders Nielsen en omsætning på niveau med året 2010, mens indtjeningen skal forbedres til "et beskedent positivt resultat".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094