23948sdkhjf

Polstervirksomhed henter ny direktør til nyt kapitel

Polstervirksomheden Nordic-C i Aars tager nu hul på et nyt kapitel. Der sker med ansættelsen af Anette Bjerregaard, der 1. februar indtog direktørstolen, efter en årrække der har stået i trimningens tegn.  

– Vi er gået fra at være en mellemstor, dansk produktionsvirksomhed til at outsource produktionen. Det har været en krævende proces, men nu er det veloverstået, og vi har en sourcing- og en logistikplatform, der kører på skinner, forklarer bestyrelsesformand Peter Mathiasen.  

Derfor er det også blevet tid til at skifte ud på forposten, hvor Dan Hyllested gennem knapt fem år har stået for at svinge taktstokken.  

– Nu har vi brug for nogle nye kompetencer, og vi var enige om, at tidspunktet var rigtigt, så det er heldigvis foregået i god ro og orden, lyder det om skiftet.  

En gammel rotte 

Og de kompetencer, der nu er brug for, har man altså fundet hos Anette Bjerregaard, som kommer med en stor ballast fra afsætningssiden i møbelbranchen. Dels som tidligere selvstændig og senest fra et job som flerårig sales director i Steens Group. 

– Hun er jo en gammel rotte i branchen, siger Peter Mathiasen og forsikrer straks, at det ikke er den nye direktørs alder, han hentyder til. 

– Men hun har været med i mange år og har en bred erfaring. Hos Steens har hun været med i perioder, hvor det er gået både godt og mindre godt, og det giver noget ballast og en indsigt i, hvad der sker, når man møder modstand, forklarer bestyrelsesformanden.  

Han peger på, at Nordic-C efter den veloverståede trimning og outsourcing nu skal fokusere fuldt ud på salg og synlighed, og han er ikke i tvivl om, at man med Anette Bjerregaard har fundet den rigtige til at løfte lige netop den opgave.  

– Vi skal være 100 pct. markedsorienteret, og vi er sikre på, hun er den rigtige til at drive den proces. Vi er en meget forhandlerorienteret virksomhed, og her kommer hun med stor erfaring lige fra Hawaii til Korea, men også fra Europa, som er der, vi lægger alle vores kræfter, siger Peter Mathiasen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078