23948sdkhjf

Træterrasse helt uden synlige beslag

DLH Nordisk lancerer et ”usynligt” belag, der giver terrassegulvet et enklere og mere stilrent udseende.
Skruer og beslag kan være en torn i øjet på en ellers smuk og harmonisk træterrasse. Men nu får alle danske husejere chancen for helt at slippe af med disse små æstetiske irritationsmomenter.

DLH Nordisk A/S udvider nemlig iDeck-terrasse-konceptet med et nyt ”usynligt” beslag, der får det færdigmonterede gulv til at fremtræde på en mere ren og naturlig måde og med en gennemført elegant stil - helt uden synlige skruer og beslag. Og når det nye beslag så tilmed er udviklet specielt til terrassebrædder i træsorten ipé i en udsøgt kvalitet med et stort set fejlfrit udseende; ja så får den færdige overflade en naturlig skønhed med en nærmest ”pletfri” finish.

Det nye beslag hedder iClip og kan let og hurtigt fastgøres til de underliggende strøer med en enkelt specialbehandlet skrue i rustfrit stål. De tilhørende terrassebrædder i ipé har en skrå profil, der passer perfekt til iClips teknisk designede form og bevirker, at befæstelsen bliver helt usynlig set oppefra, og at afstanden mellem brædderne bliver minimal.

Ipé er en meget hård og formstabil træsort, der er ideel til udendørs brug. Træet er hele 50 procent hårdere end eg, og denne hårdhed giver en enestående slidstyrke og sikrer, at terrassen kan tåle den hårde belastning fra eksempelvis havemøbler og fodtøj.

Og så har ipé tilmed en smuk mørkebrun farvenuance, der matcher perfekt til havemøblerne, samt en naturlig modstandsdygtighed over for råd, svamp og insektangreb.

iClip indgår i iDeck-terasse-konceptet, der er et komplet system af brædder, strøer, stolper og andet tilbehør, der passer optimalt til hinanden, og hvor hele monteringen er gjort så let og enkel som muligt.

iDeck er et resultat af, at Danmarks tidligere to største grossister inden for hårdttræ - DLH Nordisk i Hørning og Internationalt Hårdttræ - sidste år fusionerede til et fælles selskab, DLH Nordisk A/S, med adresse i Hovedgård ved Horsens.

iDeck træterrasserne kan købes landet over gennem førende byggemarkeder og tømmerhandler.

Kilde: DLH Nordisk A/S - www.dlh-nordisk.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078