23948sdkhjf

Bema er klar til fremtiden i styrket udgave

Bema Coating A/S, som råder over nogle af landets mest moderne og fleksible maleanlæg, har pr. 1. april 2007 styrket organisation og ejerkreds. Under navnet Bema Group er virksomheden nu klar til at tage fat på fremtidige udfordringer.
Knud Hareskov indtræder som bestyrelsesformand og medindehaver i Bema Group. Knud Hareskov har mange års værdifuld erfaring med at effektivisere og videreudvikle produktionsvirksomheder.

Ole B. Olesen er fortsat medindehaver og direktør i den samlede virksomhed, men vil bruge det meste af sin tid på salg og kundepleje.

Ejerkredsen er desuden blevet udvidet med en række vigtige investorer, som vil tilføre virksomheden, såvel tilstrækkelig kapital som værdifuld viden.

Blandt investorerne er Bo Bech Jensen en af branchens mest kyndige kapacitet og som med en høj grad af specialiseret teknisk viden om lak og produktionsteknologi klart vil styrke virksomheden. Bo vil tiltræde en stilling i virksomheden med ansvaret for Holstebro-afdelingen, men vil samtidig få det samlede ansvar for hele virksomhedens kvalitets- og teknologi udvikling.

Den øvrige ledende organisation er besat med følgende personer:

- Ordremodtagelse og fakturering: Lissy Olesen
- Bogholderi og reception: Winnie Jensen
- Logistik chef: Jan Andreasen
- Teknisk chef: Ib Jespersen

Bema Group er nu rustet til at løfte samtlige coating opgaver på højeste kvalitetsniveau med tilhørende høj fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Kilde: Bema Group / http://www.bemacoating.dk/profil.html

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093