23948sdkhjf

Sengefabrikant satser på C2C

Auping har indgået samarbejde med organisationen bag Cradle to Cradle. Målet er, at hele produktprogrammet opnår den højeste rating inden for det velkendte miljømærke.
I bestræbelserne på at blive den mest bæredygtige sengeproducent i verden har hollandske Auping underskrevet en ambitiøs aftale om at blive en C2C registered trademark virksomhed i 2020.

Cradle to Cradle-princippet (C2C) – på dansk: ”Vugge til Vugge” – går i korte træk ud på at designe produktionen og bortskaffelsen af produkter på en sådan måde, at vores potentielle affald kan genbruges 100 procent; enten som ny ‘føde’ for organismer eller som basis for nye råmaterialer til fremtidige produkter.

På nuværende tidspunkt har Aupings ”Auronde”-model opnået Basic-certifikat, mens alle madrasser, plane sengebunde samt modellen ”Essential” har Silver-standard. Målet er, at alle Aupings produkter med tiden får Platin, som er det højest opnåelige niveau inden for C2C.

- Dette medfører, at vi kommer til at vide nøjagtigt, hvad der er i vores materialer helt ned til farvestoffer og kemikalier. Vi har forpligtet os på at udvikle 100 procent genanvendelige materialer; både i det biologiske og det tekniske kredsløb. Vi tager ansvar for, at udtjente materialer bliver up-cyclet og genanvendt. Det er vores målsætning udelukkende at anvende vedvarende energikilder i produktionen, forklarer Auping ifølge Vugge til Vugge Danmarks nyhedsbrev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078