23948sdkhjf

Nordjysk møbelproducent har udviklet kultur, som sikrer tilfredshed blandt medarbejdere

Nordjyske Vela har udviklet en særlig kultur, der gør, at de ansatte er yderst tilfredse med Vela som arbejdsplads. 

Aalborg-møbelproducenten Vermund Larsen A/S (Vela) har udviklet en særlig kultur, som fører til, at medarbejderne har en bedre forståelse af virksomheden og generelt er tilfredse. 

Det skriver Nordjyske

Tidligere i år blev Vela kåret til den 7. bedste arbejdsplads i Danmark for virksomheder med mellem 50 og 499 ansatte af rådgivnings- og konsulentvirksomheden Great Place to Work.

- Vi har en helt unik kultur. Det er der mange andre virksomheder, der også vil hævde. Vi dyrker den bare. Det er forskellen, siger Per Buus, adm. direktør i Vela. 

Kulturen, der er med til at sikre Velas-medarbejdertilfredshed, kan eksempelvis komme til udtryk i form af fælles morgenmad med indslag, der blandt tager udgangspunkt i virksomhdens strategi og værdier. Det finder sted hver dag i december, nævner direktøren.

Vela har derudover udviklet et brætspil, der bidrager til forståelse af virksomhedens strategier og værdiergennem spørgsmål. Svarene kan ledergruppen bruge i sine overvejelser over, hvad der kan gøres anderledes i virksomheden. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078