23948sdkhjf

Nordjysk køkkenkæde fortsætter udvidelsesridt med Esbjerg-butik

Ifølge salgsdirektør, Jesper Lassen, er der stadig plads til langt flere JKE-butikker på Danmarkskortet

Lige nu er der 17. Snart 18. Og inden længe måske mange flere. 

Hvis det står til salgsdirektør hos JKE, Jesper Lassen, skal den lille familie af køkkenbutikker i hvert fald både udvides og spredes over hele landet den kommende tid. 

-  På trods af en lidt træg markedssituation, synes vi, at vi har medvind hos JKE. Vi oplever at stadig flere forbrugere efterspørger vores nordiske design, udtaler han i en pressemeddelelse. 

På listen over byer, der lige nu mangler en JKE-butik står ifølge Jesper Lassen København, Hillerød, Køge, Næstved, Slagelse, Holstebro, Herning, Aabenraa, Randers og Silkeborg. 

Men altså ikke længere Esbjerg, hvor butik nummer 18 snart kan slå dørene op med den erfarne køkkentrio Anders Nørgreen Clausen, Anders Lodberg og Jes Bergmann i front. 

Ild i øjnene

De tre esbjergensere har sammenlagt mere end 30 års erfaring med køkkenhandel i den vestjyske hovedstad under mærker som HTH, uno form og Svane, men nu springer de altså ud som selvstændige franchise-tagere under JKE-hatten. 

- Vi kender markedet for køkkener ud og ind i Esbjerg, og der mangler ganske enkelt en JKE-butik. Derfor slog vi til, da muligheden bød sig. Det er køkkener i snedkerkvalitet og nordisk design, produceret i Nordjylland og til en pris, som er til at betale. Den cocktail kan vi rigtig godt lide i Esbjerg, udtaler Anders Nørgaard Clausen om den kommende butik.

Og det engagement glæder Jesper Lassen, der mener, at trioen har 'ild i øjnene'. 

- I øjeblikket får vi en del kontakter fra kandidater, som er interesserede i at åbne i de byer, hvor vi gerne vil have flere butikker. Deres argumenter er de samme som hos vores slutkunder: De kan også lide, hvad de ser. Men det skal være de helt rigtige, passionerede iværksættere, vi tager ombord. Akkurat som Anders, Anders og Jes, siger salgsdirektøren. 

Jesper Lassen har tidligere sat ord på JKE's ekspansionsplaner. Dengang pegede han dog på en gigantisk stopklods i form af forsigtige banker, der hæmmede potentielle franchise-åbninger. Ikke desto mindre er det lykkedes JKE at åbne hele fem nye franchises siden 2021 på Amager samt i Aalborg, Kolding, Lyngby og Brøndby. 

JKE er ejet af svenske Ballingslöv og har mere end 75 butikker eller salgssteder på tværs af hele Norden - og altså nu 18 i Danmark. Ikke desto mindre klarede JKE skærene i 2023. Du kan læse mere om, hvordan det gik for køkkenkæden trods negative valutakurser og vanskelige markedsvilkår her.

JKE DESIGN A/S
Regnskabsår 2023 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 55,6 58,7 63,5
Resultat af primær drift 2,7 6,8 18,3
Resultat før skat 1,9 5,0 17,1
Årets resultat 1,2 4,5 12,9
Balancestatus 98,2 112,9 112,5
Egenkapital 37,8 46,8 52,4
Antal ansatte 99 97 100
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142